Stilling: helse > graviditet >

programmer for å hindre at teen graviditet

   Medisinsk, samfunnet og religiøse programmer eksisterer for å hindre at teen graviditet. For noen er det et primært mål, mens for andre er det en sekundær melding inkludert med å stoppe spredningen av aids og seksuelt overførbare sykdommer. Programmer kan målrette begge kjønn eller bare en, og et par mål bestemte etniske grupper. Kvinner mellom 18 og 19 år har den høyeste frekvensen av uønskede svangerskap, men 85 prosent av alle tenåringer svangerskap er utilsiktede. Av disse, om lag 90 prosent er fra inkonsekvent eller feil bruk av prevensjon. USA har en tenåring graviditet rate dobbelt så høy som i Storbritannia eller Canada, og åtte ganger høyere enn Japan eller Nederland

Girls

Mange av de mest vellykkede programmene målet jenter. The Children's Aid Society --- Carrera Teen Pregnancy Prevention Program begynner undervise barn om sex i en alder av 11. Påbegynt i New York, er det tilgjengelig i flere andre stater over hele landet. Den pedagogiske tilnærmingen er vanlig blant programmer for å hindre at teen graviditet --- avholdenhet-pluss-prevensjon hvis avholdenhet er ikke et alternativ. Programmet er åpent for gutter og jenter, men har vært mest effektive med jenter.

The Teen Outreach Program, tilgjengelig i New York, New Orleans, og mye av California og Florida, mål også begge kjønn, men har funnet sin største suksess med jenter

SiHLE, eller Sistas, Informere, Healing, Living, Empowering, er åpen for svarte jenter bare, alderen 14 til 18 år. Klasser består av små grupper møtet i fire timer på fire sammenhengende lørdager. Black jenter har den nest høyeste ungdomspornografi graviditet rate med 63 teen-age jenter per 1. 000 bli gravid.

Boys

latinamerikanere har den høyeste ungdoms graviditet sats, med 81 jenter per 1. 000. Cuidate! Ta vare på deg selv er rettet mot Latino ungdom. Programmet, som tilbys i Northeast Philadelphia, er åpen for begge kjønn alderen 13 til 18, men har vært svært vellykket med Hispanic gutter. Undervisningen består av seks totalt timer forelesninger, har videoer og rollespill spredt ut over to påfølgende lørdager.

Chicagos Aban Aya Youth Project, samtidig rettet mot svart av begge kjønn, fant sin største suksess med gutter .

Online

Making Stolt valg! er et program startet av to leger som underviser små klasser på forskjellige steder, inkludert samfunnet sentre og Planned Parenthood fasiliteter. De tilbyr åtte økter på en time hver, som organisasjoner arrangerer gjennom sitt nettsted.

En nettside spesielt rettet mot tenåringer er Resource Center for unges graviditetsforhindrende, eller ReCAPP for korte. Det inkluderer aktiviteter online som kan gjennomføres i personvernet til hjemmet.

Clinics

Mange helsestasjoner og sykehus tilbyr programmer for å forebygge ungdoms graviditet. Kontakt deres samfunn oppsøkende program for å se om de tilbyr noen seminarer eller har litteratur de kan distribuere.

Avholdenhet Bare

Formelle avholdenhet-bare utdanning begynte tidlig på 1990-tallet og begynte å motta føderal finansiering på 2000-tallet, selv om de er ikke kvalifisert for statlig tilskudd hvis de bruker religion som grunnlag for deres avholdenhet-bare tilnærming. True Love Waits og Silver Ring Thing er to populære avholdenhet-bare program. Congressional studier indikerer at avholdenhet-kun utdanning som er mest effektiv på videregående nivå, og er brutt i gjennomsnitt ett år etter at avholdenhet løftet tas. De ofte inneholder feilinformasjon. De to mest saklig nøyaktige avholdenhet-kun programmer Sex Can Wait og administrerende Presset før ekteskapet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------