Stilling: helse > graviditet >

risikoen for graviditet med en spiral

   For en kvinne som har hatt minst ett barn, er et intrauterint (spiralen) et flott alternativ prevensjon. En spiral er tilgjengelig som en hormonell eller ikke-hormonelle type prevensjon. Det er en av de mest vellykkede former for prevensjon som hindrer graviditet-det er 99 prosent effektiv. Imidlertid, den ikke beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer

Hva er en spiral?

En spiral er en liten T-formet gjenstand laget av plast som er svært fleksibelt. En spiral inneholder enten kobber eller hormoner og hindrer graviditet ved å endre slimhinnen i livmoren. En graviditetstest er nødvendig før du får en spiral. Når en kvinne er ryddet, legen setter inn spiralen i livmoren hennes. Clear strenger henger ned fra spiralen inn i skjeden, slik at kvinnene til å føle seg dersom spiralen fortsatt er på plass. En spiral kan vare fra 5 til 12 år, avhengig av type. Spiralen er en sikker form for prevensjon, har det imidlertid vært noen problemer med å ha en spiral på for lenge.

Graviditet

En spiral bør fjernes så snart som mulig hvis du tror du kan være gravid. Graviditet som oppstår med en spiral i stedet har en stor sjanse til å bli en graviditet utenfor livmoren.

Ektopisk graviditet

En graviditet utenfor livmoren kan oppstå hvis en kvinne blir gravid mens du bruker en spiral. En graviditet utenfor livmoren er en "unormal graviditet som oppstår utenfor livmoren. " Denne tilstanden kan være dødelig for mor og baby. Dette kan skje når som helst mens spiralen er på plass.

Symptomer på ektopisk graviditet

Mange symptomer kan oppstå med en graviditet utenfor livmoren. Disse inkluderer amenoré, unormal vaginal blødning, ømme bryster, kramper, kvalme, smerter i korsryggen, og mage-eller bekkensmerter.

Intervention

Ektopisk svangerskap kan være en fatal situasjon for moren. På grunn av dette, bør svangerskapet ikke fullføres. En nødssituasjon inngrep må utføres for å fjerne «utvikle cellene" for å redde kvinnens liv. Hvis ikke, kunne ektopisk graviditet bruddet i livmoren som kan føre til sjokk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------