Stilling: helse > graviditet >

spytt’s innvirkning på instrumenter

   I tannbehandling, er det ikke sjokkerende å noen som spyttet ofte får på dentale instrumenter. Tross alt, er dentale instrumenter satt direkte inn i folks munn. Det er heller ikke overraskende at spytt kan ofte ha en ganske negativ effekt på dentale instrumenter. Det er derfor det er så viktig for tannlege verktøy for å være grundig renset og steriliseres etter hver bruk. På den måten vil tanntekniske instrumenter være frisk og sanitære og klar for neste pasientens munn

Du trenger:
2. tann børster.
Anti-Plaque Dental Skyll.
Arm Hammer Baking Soda.
Floss.
Arm Hammer Whitening tannkrem.
Listenrine eller munn wah du ønsker.
Peppermynte godteri og tyggegummi.
Sikkerhetsnål eller tannlege rengjøring plukke.
Plastkopp.

Betydning

I spytt, er det mikroskopiske blod patogener som er i stand til å ødelegge og forårsaker instrumenter å svekkes gradvis. Denne erosjon av instrumenter kan føre til verktøyene bli rustne hvis de ikke er skikkelig sterilisert, desinfisert og lagret. Det er nettopp derfor dentale instrumenter bør rengjøres etter eksponering for hver enkelt pasient.

Identification

Dental instrumenter er vanligvis laget av rustfritt stål, som er et materiale som er i stand til ruster lett. Det er ikke den faktiske spytt fra munnen som gjør at verktøyene for å bli skadet, men blodet av blodet patogener inneholdt innsiden av spytt.

Forebygging /løsning

Rett etter en dental prosedyre, bør dentale instrumenter rengjøres , fordi hvis spytt forblir på instrumentene for lenge, kan erosjon prosessen starter. Så etter en pasient er gjennom med en dental verktøy, er det viktig å skrubbe instrumentet med en børste og noen tannlege desinfeksjonsmiddel. Deretter bør instrumentet pakkes opp i en sterilisering pakke og satt gjennom en sterilisering maskin for ytterligere rengjøring.

Teorier /Spekulasjoner

Et annet stort problem at spytt kan ha på instrumenter er at det kan spise bort på speil . Speil er et felles verktøy i dental prosesser (pleide å være i stand til å se vanskelig å se deler av munnen, samt andre funksjoner) og spytt er i stand til å spise bort på et speil, gjøre den ubrukelig etterpå. Speil må være lagt gjennom den samme omfattende renseprosess som alle de andre instrumenter for dette formålet.

Advarsel

Selv om det er sjokkerende å tenke at blodet patogener finnes innsiden av spytt, det er 100% sant. Over halvparten av mennesker har blod i spyttet sitt hele tiden. Blod kan dukke opp etter omfattende tannpuss, etter kyssing og noen ganger også etter å ha spist!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------