Stilling: helse > graviditet >

svingbrems partielle proteser

   Swing lock partielle proteser er konstruert for dentale pasienter som har utarmet tannsett. Swing lock partielle proteser blir noen ganger brukt fordi tradisjonelle partielle proteser kan være upålitelige pga ganske begrenset støttetak og griper evner. Disse begrensningene fører til en svak motstand mot rotasjons krefter. Den svingbrems partielle protese design gjør det mulig å hekte flere tenner om gangen. Men noen mennesker mener dette kan føre til en lite attraktiv visning av metall i munnen

Du trenger:.
Smertestillende medisin.
Pakkisen.
Bomull.
Olje av nellik. MobiltelefoniVann.
Salt.
Hvitløk.

Funksjon

Swing lock partielle proteser er konstruert for å kunne motstå bevegelse langs visse stier av forskyvning (vanligvis vinkelrett på okklusal flyet). Vanligvis kan guiding fly, bøyler og eventuelle friksjons kontakt med Distansen tennene med saler føre til motstand av rotational protese fortrengning. Med pasienter med utarmet tannsett på bare én side av munnen, vil tradisjonelle griper ikke stoppe forskyvning og rotasjon av tannproteser bort fra vev.

Betydning

Swing lock partielle proteser gir stabilitet, vedlikehold og oppbevaring i tannlege situasjoner når antall tenner igjen i munnen er ikke nok for en tradisjonell protese, eller i tilfeller der de gjenværende tennene er mobile. Swing lås partielle proteser kan stabilisere tennene som er igjen, men noen mennesker spørsmålet de langsiktige virkningene av denne prosessen.

Hensyn

For noen pasienter tenker på å bli svingbrems partielle proteser i motsetning til konvensjonelle proteser, noen betraktninger bør gjøres. Den viktigste vurderingen for svingbrems partielle proteser er om eller ikke tenner som er igjen i munnen er svært mobile eller ikke (de skal ikke være mobile).

Fordeler

Noen fordeler å svinge låse delproteser inkluderer det faktum at tennene kan legges til protesen som de andre gjenværende naturlige tenner mislykkes, det faktum at gingivitt resesjonen kan være skjult og skjult, og at retentive, stabile proteser er nyttige for ensidig og utarmet tennene.

Advarsel

Som med alt, er det noen problemer og begrensninger til å ha svingbrems partielle proteser. Disse problemene omfatter noen ganger har problemer med å åpne munnen svært bredt, svake fingerferdighet, dårlig munnhygiene og også ha en svært grunt sulcus (mindre enn sju millimeter). Swing lås partielle proteser kan også ta lang tid å bygge, og kan være svært kostbar.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------