Stilling: helse > graviditet >

tannkjøttsykdom hjem rettsmidler

  Hvis tannkjøttet blør hver gang du pusser tennene, eller hvis tannkjøttet er hovne og smertefulle, du sannsynligvis har tannkjøttsykdom, eller gingivitt. Gingivitt er en alvorlig tilstand som kan føre til infeksjon og tap av tenner, så du bør søke behandling fra en tannlege hvis du tror du kan ha det. Men, kan du bruke hjemme rettsmidler for tannkjøttsykdom å begynne den helbredende prosessen eller for å supplere den behandling som tannlegen forskriver

Du trenger:. .
Grønn te
Ginger.
Fedd, peppermynte og salvie essensielle oljer.
Hydrogen peroxide.
Baking soda.
Elektriske roterende tannbørste.


en.
Utvikle vaner som støtte gode generelle helse. Start med kostholdet ditt, og sørg for at du spiser nok frukt og grønnsaker hver dag, inkludert rå grønnsaker, samt rikelig med kalsium. Deretter må du kontrollere at du får nok mosjon og nok avslapning. Hjem rettsmidler som målretter tannkjøttsykdom vil ikke fungere hvis ikke resten av kroppen din er i topp form, og noen ganger bare å følge disse retningslinjene og praktisering av god munnhygiene kan klare opp gingivitt.
to.
Legg grønn te og fersk ingefær til din daglige rutine. Drikker et par kopper grønn te om dagen vil berolige tannkjøttet, mens de spiser små biter av fersk ingefær nøytraliserer munnen syre og kan hjelpe både helbrede og forebygge tannkjøttsykdommer.
Tre.
Skyll munn med bakterier-busting essensielle oljer som fedd, peppermynte og salvie på regelmessig basis som en del av ditt hjem bøte for tannkjøttsykdommer. Tilsett noen dråper av essensielle oljer til vann eller til din vanlige munnvann og skyll i 60 sekunder.
fire.
Bland ett til én løsning av hydrogenperoksid og vann. Skyll munnen med det i 30 sekunder for å bli kvitt bakterier og helbrede tannkjøttet. Bruk dette skylles ikke mer enn tre ganger i uken.
Fem.
Bruk natron, en tid-testet hjemme bøte for tannkjøttsykdommer, til tannkjøttet. Først, bland det inn i en lime med litt vann. Deretter, gni det langs tannkjøttet linje med fingrene, jobber med en liten del av gangen. Skyll munnen og deretter arbeide på neste del. Tannkjøttet blir beroliget og du vil fjerne bakteriene som gjør tannkjøttsykdom verre.
6.
Massasje tannkjøttet for å bedre sirkulasjonen, noe som vil bidra til å helbrede blødning og hevelse som tannkjøttsykdom årsaker. Å massere, bruke tommelen og pekefingeren til å holde tannkjøttet, plassere tommelen på den ene siden, og fingeren på den andre siden. Massasje lett, spesielt hvis tannkjøttet føles smertefulle.
7.
Bytt til en elektrisk roterende tannbørste hvis du ennå ikke bruke ett, og børst grundig på tannkjøttet og ikke bare fokusere på tennene dine. Gingivitt oppstår når bakterier blir under tannkjøttet, og fokus på denne delen av munnen din vil hjelpe både helbrede og forebygge tannkjøttsykdommer.

Tips og advarsler


 • Sjekk ditt hjem og arbeidsmiljø for giftige kjemikalier, som kan bidra til tannkjøttsykdom.
 • Røyking eller overdreven drikking kan gjøre gingivitt verre, selv om du følger alle andre forslag for lindrende tannkjøttsykdom.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------