Stilling: helse > graviditet >

tegn og symptomer på tidlig graviditet i tenårene

   Graviditet er en mulighet som helst en kvinne har ubeskyttet sex under hennes fruktbare periode. Dette gjelder for enhver kvinne i fertil alder, inkludert tenåringer. Graviditet symptomer er universelle uansett alder av moren er, men noen tenåringer tilskriver symptomene til andre faktorer, som for eksempel stress eller økt aktivitet. Ikke alle kvinner eller tenåringer vil oppleve hver eneste symptom. Faktisk noen kvinner har få eller ingen symptomer, mens gravide. Men noen tegn er vanlige i de fleste svangerskap.

Implantasjon Spotting og Kramper

Om en uke etter befruktning, er det mulig å oppleve noen lett blødning ("spotting") eller kramper som det befruktede egget implantater seg inn i livmoren din. Dette innebærer feste til livmorveggen, resulterer i noen ødelagte blodkar og svak twinges av smerte. Ikke alle kvinner føler dette, og det kan være lett å overse småblødninger etter å gå på badet.

Ubesvarte Periode

En av de vanligste tidlig graviditet symptomer er fraværet av den neste perioden. Dette er fordi menstrual blødning er faktisk din livmor shedding slimhinnen er nødvendig for pleie et befruktet egg. Når det er et befruktet egg, vil ikke slimhinnen skur, og du vil ikke ha en periode.

Breast endringer

Når du er gravid, hormon endringer føre til at brystene blir ømme. Dette kan skje så tidlig som en eller to uker etter befruktning, eller rett rundt når neste periode vil være grunn. Brystene kan føles tunge, full og hoven, og være følsom for berøring. Din areolas, eller huden rundt brystvortene, kan det også bli mørkere.

Morgenkvalme

Kvalme er et annet tidlig graviditet symptom, og kan oppstå når som helst på dagen, ikke bare om morgenen. Det kan vises så tidlig som to uker etter befruktning, og vare i uker eller måneder. En liten avlegger av dette symptomet er en aversjon mot enkelte lukter og mat, noe som kan gjøre deg gag eller føler meg kvalm.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------