Stilling: helse > røyking >

Hva gjør dyp pusting?

   Hver dag puster du omtrent 15 ganger i minuttet, eller totalt 21 600 ganger. Det er ikke noe du tenker på. Pusting er en ufrivillig kroppslig funksjon der du inhalerer oksygen å forsyne cellene i kroppen din og puster ut karbondioksid at cellene avgir som avfall. Men for å ta litt tid hver dag puste langsomt og dypt --- dypere enn vanlig, ufrivillig nivå puste --- kan gi betydelige helsegevinster

hva det innebærer

Deep puste -. Også kjent som magen, kontrollert eller målrettet puste-"hjelper utvide lungene og kreftene bedre fordeling av luften til alle deler av lungene, "ifølge Gale Encyclopedia of Health. Deep puste er noe du må starte på egen hånd. Å prøve det, sitte i en relativt fast stol, legger hånden på magen og pust dypt gjennom nesen. Du vil føle deg magen din reise seg;. Når den har fullt utvidet, hold pusten i et sekund eller to og deretter langsomt puster gjennom munnen

Helse Fordeler

Medisinsk forskning i USA, Israel og Italia (se Følgende avsnitt for detaljer) har funnet at dyp pusting kan hjelpe deg til å takle en rekke forhold som er nært knyttet til og /eller forverret av stress. Disse inkluderer høyt blodtrykk, hjertesvikt, søvnløshet, depresjon, angst og unormalt høy puls. Dr. Herbert Benson, grunnlegger og direktør emeritus av Benson-Henry institutt for Mind Body Medicine og forfatter av The Relaxation Response, anslår at 60 til 90 prosent av alle legebesøk 'kontorer er "for forhold relatert til stress. "

Avslapping

Skriver om fordelene ved dyp pusting i sin 2004 bok, overliste Insomnia, observerte Ellen M. Catalano at det er "en av de mest praktiske måter å slappe raskt og effektivt. " Dr. Benson skrev i 1970 at en kombinasjon av dyp pusting, mentale bilder og yoga kan brukes til å utløse det han kaller "avslapning respons. "

Hypertensjon

I en artikkel i i oktober 2003 spørsmålet om Harefuah, en hebraisk-språk medisinsk tidsskrift utgitt i Israel, A. Grossman og E. Grossman rapportert på en studie de gjennomførte på effekten av dyp pusting på høyt blodtrykk. De fant at 15 minutter med dype pusteøvelser hver dag bidrar til å kontrollere høyt blodtrykk. Hypertensiv pasienter i studien viste en gjennomsnittlig fall i blodtrykk på 12. 1/6. 1, nesten dobbelt reduksjon av kontrollgruppen blodtrykk, etter åtte uker med daglige dype pusteøvelser.

Hjertesvikt

De 2 Mai 1998, utstedelse av Lancet er beskrevet en italiensk studie som viste dypt og sakte pust vesentlig forbedret nivåer av oksygen metning og utøve toleranse hos pasienter med hjertesvikt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------