Stilling: helse > røyking >

Listen over smittsomme sykdommer å se opp for i barnevern

   De fleste stater krever skoler og barnehager for å holde oversikt over smittsomme sykdommer hos barna sine. I første omgang kan virke overveldende, men med noen retningslinjer og litt forskning, trenger det ikke være mer enn en standard del av publiseringen barneasyl

Hva er en smittsom sykdom?

En smittsom sykdom (eller CD) er smittsom og overføres gjennom direkte kontakt med en smittet person, er den personen kroppslig væsker, eller gjennom indirekte kontakt (for eksempel berøre en overflate den smittede har rørt).

Hvem må rapportere?

De fleste stater har retningslinjer eller lover som krever barnehager å rapportere visse smittsomme sykdommer. Dette er viktig fordi det kan bidra til å forhindre omfattende utbrudd av alvorlige sykdommer og kan føre til bedre behandling av dem med sykdommen. Å lære lovene i staten, gå til Center for Disease Control (CDC) nettsider og se etter sitt kart over statlige helse avdelinger.

Slik rapport

Hver stat's helsemyndigheter har forskjellige retningslinjer. Ved å besøke CDC hjemmeside, kan du enkelt finne helseavdelingen for staten og lære hvordan den foretrekker du å registrere og rapportere smittsom sykdom informasjon.

Hvilke sykdommer å se

Igjen, har hver stat varierende retningslinjer, men generelt, må disse sykdommene meldes: HIV /AIDS, bakteriell meningitt, vannkopper, rosa øye, salmonella, femte barnesykdom, hepatitt ( A, B og C), forkjølelsessår (herpes simplex), influensa, lus, meslinger, kusma, mono (mononukleose), kikhoste, pinworms, RSV (respiratorisk syncytial virus), roseola, røde hunder (rubella), skabb; staph infeksjoner, ringorm, klamydia, kjønnsvorter, gonoré, genital herpes, strep hals, skarlagensfeber, og tuberkulose.

unngå spredning av sykdom

Det er viktig å rapportere sykdommer innen rimelig tid, etter loven, kan enkelte sykdommer krever mer hissig rapportering enn andre. Betimelig rapportering bidrar til å hindre spredning av sykdom og beskytter deg, dine ansatte og barna du bryr deg.

I tillegg bør barn med smittsomme sykdommer ikke være tillatt i din barneasyl før de har en lege notat som sier de ikke lenger er en fare for andre barn.

Endelig kan generell hygiene bidra til å forhindre spredning av enkelte smittsomme sykdommer. Bruk riktig håndvask i løpet av dagen. Fraråde barn fra å sette sine hender og fingre i munnen og nesen. Endre bleier med omsorg og alltid vaske og desinfisere hendene etterpå. Følg statlige lover om barndommen vaksinasjoner og vurderer å innføre egne regler om å ikke tillate barn som ikke er vaksinert. Alltid sanitize din anlegget på daglig basis.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------