Stilling: helse > røyking >

Ufrivillig barnløshet diagnose

   Ufrivillig barnløshet er en manns versjon av overgangsalderen, men det skjer ikke fullt så dramatisk som det en kvinne opplever. Hormone endringer i menn komme gradvis over en periode på flere år. Til sammenligning, kvinner opplever bortfall av eggløsning, noe som fører til plummeting av hormon nivåer, og trådt i overgangsalderen løpet av relativt kort tid, ifølge Mayo Clinic. En kvinnes springbrett inn i overgangsalder er mer drastisk enn hva et menneske opplever, men det minsker ikke den virkningen at Ufrivillig barnløshet kan ha.

Du trenger:
4-5 forsegles poser
. Søppelsekker.
Gummihansker.
Papirhåndklær.
Papp eller nal.
Dråpetellerverktøyet.
Duct tape.
Lommelykt.

Hva det er

Ufrivillig refererer til aldersrelaterte hormonelle forandringer i menn. Andre vilkår for andropause inkluderer sent innsettende hypogonadisme, androgen mangel av den aldrende mannlige og testosteronmangel.

The Decline

En nedgang i testosteron (og androgen) er ikke uventet. Innen en mann fylt 90, vil hans testosteron-nivå er redusert med halvparten. Faktisk, nivåene begynner å falle med 1 prosent i året, starter når en mann er 30.

Testosteron er kritisk

Harvey S. Bartnof, MD, direktør for California Longevity og Vitality Medical Institute, konstaterer at mannlige kjønnshormonet er viktig og ikke bare for seksuelle grunner. Han peker på at lavt testosteronnivå kan føre til økt kroppsfett eller en øl magen. Fett rundt midtpartiet er forbundet med hjertesykdom. Redusert sirkulasjon, som kalles aterosklerose, er også et resultat av Ufrivillig barnløshet. Diabetes kan forekomme på denne tiden i en manns liv som kan osteoporose, som er porøs bein sykdom, noe som kan føre til brudd.

Alzheimers Disease

Bartnof siterer en undersøkelse fra Baltimore Longitudal Study of Aging rapportert på i 27 januar 2004, utgaven av "Neurology". De funn fastslått at for hver 50 prosent økning i testosteron, det var en 26 prosent redusert risiko for en mann å utvikle Alzheimers. Så en annen bekymring av andropause og lavt testosteronnivå er Alzheimers.

Blood Test

En blodprøve er den eneste måten å verifisere lav androgen nivåer. Symptomene på andropause inkluderer søvnløshet, som er forårsaket av lavt testosteronnivå, krymping av testikler, redusert seksuell lyst, færre spontane nattlige ereksjoner; tapt beintetthet, redusert styrke og muskler bulk; mer kroppsfett, ømme og hovne bryster ( gynekomasti), håravfall, tap av energi og varme blinker, kan du faktisk være midt i Ufrivillig barnløshet. Be legen din ta en blodprøve for å bekrefte det.

Option

En mulighet er å behandle lavt testosteron med testosteron utskifting, men mye som hormonbehandling (HRT) for kvinner, de Mayo Clinic sier at denne behandlingen er kontroversiell. Testosteronbehandling kan øke risikoen for nedbrutt kreft og andre medisinske problemer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------