Stilling: helse > røyking >

bivirkninger av estratest

   Estratest er en reseptbelagt medisin som brukes for behandling av menopause og dens symptomer. Det er et medikament som er beregnet for kort tids bruk. Estratest kan redusere forekomst av hetetokter (svette og rødme i ansiktet og overkroppen) og administrere brenning, tørrhet og kløe i vaginal området. Som med alle legemidler, er det noen mulige negative bivirkninger som er til assosiert med Estratest

Vanlige bivirkninger

. Det er noen vanlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av Estratest. Disse bivirkningene er vanligvis ikke anses å være grunn til alarm, som de pleier å avta på egen hånd som kroppen tilpasser seg den medisinen. Men hvis bivirkningene blir verre eller ikke går bort, kan det være nødvendig å oppsøke lege. Disse bivirkningene er væskeretensjon, stemmen blir dypere, mørk eller flekkete ansikts lapper, hodebunnen håravfall, kvalme, kramper, sexlyst endringer, uvanlig følelse i huden, oppblåsthet, kviser, brystene øker i størrelse, unormal vekst av kroppen hår og bisarre kroppsbevegelser.

alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også mulig med Estratest. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, er det nødvendig å søke akutt legehjelp. Noen potensielt farlige bivirkninger av Estratest er plutselig migrene hodepine, besvimelse, svimmelhet, hevelser i ankler, ben og fingre, endringer i vekt, gulfarging av øyne eller i huden, kortpustethet, magesmerter, sløret tale, ømhet, hevelse, ensidig svakhet, vaginal infeksjon, humør og mentale forandringer, visjon endringer, menstrual flow endringer, bryst sekresjon, mørk urin, hoste opp blod, uvanlige vaginal spotting eller blødning, ansiktshår, problemer med å bruke kontaktlinser, tap av minne og bryst klumper.

Advarsler

Visse typer mennesker er frarådet å bruke Estratest. Disse personene inkluderer de som har uvanlige blødninger fra skjeden (som ikke har blitt undersøkt av lege), pleie eller gravide kvinner, de med hormon-avhengig, bryst eller livmor kreft eller leverkreft og de som nylig har behandlet hjerneslag, sirkulasjon problemer eller hjerteinfarkt.

Forsiktig

Det er viktig å informere legen din om din nåværende medisinske tilstand også, spesielt hvis du har migrene, høyt blodtrykk, endometriose, hjertesykdom, depresjon, lupus, høye nivåer av kolesterol, diabetes , galleblæren sykdom, nyresykdom, astma eller epilepsi. Røykere bør også informere sine leger også.

Overdose

Hvis en person mistenker at hun kan ha tatt for mye Estratest, må hun søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen symptomer på Estratest overdose inkluderer kvalme, kaster opp og vaginal blødning.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------