Stilling: helse > røyking >

definisjon av teenage depresjon

   Teenage depresjon er en alvorlig tilstand som rammer mange unge voksne. Tenåringer, i motsetning til voksne, må stole på andre for å erkjenne sin depresjon og få dem den hjelpen de trenger, så lære å gjenkjenne tegn og symptomer på depresjon tenårene kan være avgjørende

erkjenner Teenage Depresjon

Advarsel tegn på teenage depresjon er ofte forvekslet med normal teenage atferd. Når imidlertid, humørsvingninger, personlighet endringer, endringer i spise-og søvnvaner, og følelsen av håpløshet og tristhet begynner å forstyrre hverdagen, er depresjon som regel årsaken.

Årsaker

Det er mange mulige årsaker til depresjon i tenåringer, fra en respons til stressende situasjoner eller en traumatisk hendelse til økt hormon nivåer som en del av den normale prosessen med puberteten. Uansett hva den underliggende årsaken, depresjon hos både voksne og tenåringer kan få alvorlige konsekvenser, fra sinne og fiendtlighet overfor andre til tanker om selvmord, hvis venstre ubehandlet. Når jeg prøver å vurdere en tenåring symptomer, spør deg selv hvor lenge disse symptomene har vært til stede, og hvor mye de forstyrre tenåring daglige liv.

Symptomer

Symptomer på depresjon i tenåringer ligner symptomer på depresjon voksne, med noen viktige forskjeller. Sosial tilbaketrekking, endringer i spise-og søvnvaner, dramatiske humørsvingninger og opptatthet av døden og /eller selvmord er vanlig i både voksne og tenåringer, men mange tenåringer, i stedet for å fremstå som trist og tilbaketrukket, ofte blir irritable og aggressive som følge av depresjon .

Behandling

Det finnes flere ulike typer av behandlingsmetoder for teenage depresjon. Den vanligste innebærer en kombinasjon av terapi og medisiner. Før depresjon kan behandles, men må det være diagnostisert. Hvis mistenker at du eller din tenåring kan være lider av depresjon, gjøre en avtale med fastlegen din eller med en terapeut. Hvis du eller barnet ditt er diagnostisert med depresjon, vil legen diskutere behandlingsalternativer med deg for å komme opp med den beste løsningen.

Moving Forward

Mens gjennomgår behandling for depresjon, både voksne og tenåringer vil dra nytte av å ha en sterk støtte system. I tillegg holder terapi avtaler, spise et sunt kosthold, og får nok mosjon og søvn er viktige ting som alle kan gjøre for seg selv å holde seg frisk og bidra til å bekjempe depresjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------