Stilling: helse > røyking >

dietter og ernæring for barn

   Man trenger ikke å lese statistikken i dag å legge merke til hvor mange over vekt og selv overvektige unge mennesker der ute i dag. Det er mange grunner til denne forekomsten. Foreldre er ofte for opptatt med å lage sunn mat, er barna sitter ved datamaskinen i stedet for å spille utendørs. fast food er ofte på menyen, og det er masse reklame av usunn snacks på TV

Familie-saken

Spise middag sammen sikrer ikke bare god ernæring for familien, men også gir en mulighet til å dele dagen. Prøv å få barna involvert i noen av maten shopping og la dem delta i matlaging. Spør også sine meninger om hva de ønsker til middag og prøve å inkludere noen av sine forslag. Du kan forklare dem hvordan sunn mat vil bidra til å gjøre dem sterke.

Snacks

Snacks er en viktig del av alle barna kosthold. De kommer ofte hjem fra skolen sultne og ønsker å starte gumlet. Hvis du har sunne valgene tilgjengelig i kjøleskapet og anretning, det er de snacks de vil velge. For å forbedre grønnsaker, lage en dip med lav-fett majones eller rømme og krydder de liker. Hold bakte tortilla chips med salsa, fullkorn knekkebrød med ost og ren fruktjuice på hånden. Ikke glem å ha en skål med frisk frukt lett tilgjengelig.

Frokost

Alle vet at frokost er dagens viktigste måltid. Barn trenger å starte dagen med en næringsrik frokost. Prøv å få dem opp tidlig nok slik at de kan spise en sunn frokost som fullkorn frokostblanding med frukt, fullkorn toast med peanøttsmør og honning eller eggerøre. Gi dem et utvalg av frokostblandinger inkludert de lite sukker. Hvis de er rushing ut døra, fikse en smoothie for veien med protein pulver, frukt og yoghurt. De vil være mindre sannsynlig å spise usunn mat når de har en tilfredsstillende frokost.

Lunsj

Dette er den tiden av dagen hvor du ofte ikke kan kontrollere maten barna spiser. Pack en lunsj med en sunn sandwich eksempel kalkun på hele korn brødet med gulrot og eple skiver som snacks. Vær oppmerksom på at dette kan komme hjem uspist, eller kan byttes for noen annen mat. Prøv ikke å bekymre deg for dette for mye. Håper at de sunne maten du gir til andre tider vil ha en innvirkning på hvordan de spiser.

Middag

Planlegg middager på forhånd for å inkludere kylling, fisk eller kjøtt, og en stivelse som poteter, hele korn pasta eller brun ris og friske grønnsaker og en leafy grønn salat. Selv om dette høres sunt, familiemedlemmer ofte har forskjellig smak i maten. Fix grønnsaker som barna liker og prøve nye, også. Spør at de tar bare en bit. Ikke bry deg om de ikke synes å spise mye. Barna spiser når de er sultne og vil generelt bli vant til måten du koker. De vil etter hvert setter pris på sunn mat. Serve frisk frukt til dessert, og legger til en scoop av iskrem på en godbit.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------