Stilling: helse > røyking >

enkle måter å gå av graviditet pounds mens du ammer

   Amming er en flott måte å sikre at barnet ditt er så sunt og godt matet som mulig, men noen mødre bekymrer seg over at ammingen vil føre dem til å holde graviditet vekt på lengre. Sannheten er at mødre som ammer har en tendens til å miste vekt raskere enn mødre som flaske-feed-og når du legger trener inn i blandingen, vil du oppleve at vekten kommer av ganske lett. Mens du vil miste vekt, er det viktig å gjøre det sakte for ikke å risikere melketilførselen og din generelle helse.

Du trenger:
teip
. Mikroskop (valgfritt).
Latex hansker.

Kontrollert Diet

Når amming, vil kroppen trenge mer kalorier hver dag enn det gjorde før du ble gravid, så sørg for at du spiser nok. Nøkkelen er å spise når du er sulten, men å velge riktig mat Hvis du ønsker å gå ned i vekt, tar sikte på å spise rundt 1800 kalorier per dag. Dette vil gi kroppen nok kalorier for melkeproduksjon ennå lar deg langsomt miste vekt så du kan holde den av. En diett bestående av sunn mat i tillegg til seks til åtte glass vann per dag vil hjelpe deg å opprettholde melketilførselen, samtidig slik at du kan sakte få pre-graviditet kroppen tilbake.

Walking It Off

Som snart som legen din forteller deg at du kan begynne å trene, vanligvis mellom to og seks uker etter fødselen, begynner å gå med barnet ditt. Start ut med avslappende spaserturer rundt kvartalet og som du bygger din utholdenhet, tar lengre og raskere turer. Hvis du tar barnet med deg i barnevognen, kommer du brenner mer kalorier fordi du skyve barnevognen. Hvis barnet ikke liker den vognen, kan du også sette ham eller henne i en ryggsekk og fortsatt få gå tid i. Med sekken, vil du være brenne mer kalorier, takket være den ekstra vekten av baby og sekken .

Baby og Me Øvinger

Mye av helse klubber og treningssentre tilbyr kurs for mødre og babyer. Disse klassene kan være veldig gøy, fordi de viser deg hvordan du bruker vekten av babyen din til å hjelpe deg tone opp og ned i vekt. Du vil forbrenne mer kalorier og være i samspill med barnet på en morsom måte. Lag dine egne oppgaver å gjøre hjemme hvis du ikke kan finne klasser i ditt område.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------