Stilling: helse > røyking >

gjør en tidlig slutt på morgenkvalme signalisere en spontanabort?

   Abort er en skremmende tanke når du venter barn. Spesielt de første ukene når alt er nytt og spennende og embryoet /fosteret 's organer utvikler. Hvert stikk blir en god eller dårlig tegn for moren. Morgenkvalme, men ubehagelig, er en forteller-tale tegn du er gravid. Hva skjer, men når morgenkvalme slutter plutselig tidlig? Betyr det at du hadde en spontanabort? Denne artikkelen vil gi deg svar på det spørsmålet

Fakta

Morgenkvalme er forårsaket av en bølge av hormoner i kroppen tidlig i svangerskapet. De to mest kjente hormoner er progesteron og østrogen. Neurobiologist Paul Sherman sier at undersøkelser viser at kvinner med morgenkvalme har mindre sjanse for miscarrying.

Time Frame

Morgenkvalme generelt oppstår mellom 6 uker og 13 uker av svangerskapet. Selvfølgelig er det noe variasjon fra kvinner til kvinner, men den første trimester er når kvalme er mest vanlig.

Misforståelse

Mange kvinner tror jo mer alvorlig morgenkvalme, jo mer svangerskapet hormoner i kroppen. Det er ikke nødvendigvis sant. Ifølge Discover Magazine, er det ikke mer progesteron eller østrogen hos kvinner som opplever morgenkvalme enn de uten. Det er bare en annen måte der de kvinner reagerer på hormonene.

Betydning

Logic forteller oss siden svangerskapet hormoner får morgenkvalme, kanskje en plutselig og tidlig exit på at kvalme mener det er en nedgang på progesteron og østrogen . Noen gravide kvinner tror det betyr at de vil ha en spontanabort. Mens den plutselige nedgangen i svangerskapet relaterte symptomer, som kvalme, er et tegn på spontanabort, betyr det ikke alltid at noe er galt. Alles svangerskap er forskjellige og ingen følger nøyaktig samme tid linje. Å snakke med legen din og kanskje ha en ultralyd kan gjøre underverker for nervene.

Expert Insight

En studie utført av neurobiologist Paul Sherman og Cornell graduate student Samuel Flaxman indikerer at evolusjon og evnen til å overleve har mye å gjøre med morgenkvalme. Ofte ganger, kvalm gravide kvinner har visse matvarer motforestillinger. De vanligste motforestillinger er å mat som egg, kjøtt og fisk. Disse matvarer er det mest sannsynlig til å påvirke en voksende embryo eller foster gjennom skadelige mikroorganismer og bakterier. Maten motforestillinger holde kvinnene vekk fra faren.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------