Stilling: helse > røyking >

helse katastrofe plan

   En uventet helse katastrofe kan føre til stor belastning for enkeltmennesker og deres kjære. Mens det er umulig å helt forberede seg på en alvorlig helsekrise, å ha en handlingsplan kan lette stress bør man oppstå. En godt avrundet helse katastrofe planen omfatter generelle økonomiske, medisinske og emosjonelle handlingsplaner

Financial Planning

Det første spørsmålet de fleste stiller seg etter å lære om et forestående helse krise er, "Hvordan skal jeg betale for dette?" Kostnaden for medisinske tester, prosedyrer og medisiner kan være ganske høy, det er derfor det er viktig å holde helseforsikring gjeldende. Å sette en liten sum penger fra hver lønnsslipp til en sparekonto kan gi noen pute i tilfelle av en medisinsk krise, mens angi et månedlig budsjett kan hjelpe deg å holde oversikt over utgifter og unngå lever over din betyr.

Hold et øye på kreditt score og unngå å pådra seg unødvendig gjeld. Sjekk om du er kvalifisert for programmer som Medicare og Medicaid ofte, og være på utkikk etter reseptbelagte stoffet planer som kan hjelpe deg å betale for visse medisiner.

Medical Care

Når en katastrofe inntreffer helse, kvaliteten på medisinsk behandling du mottar, kan bety forskjellen mellom liv og død. Alle medisinske fagfolk er ikke skapt like, så shoppe rundt. Oppsøke en medfølende lege villig til å lytte til dine bekymringer og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Forskning ditt valgte legen nøye på forhånd og velge et behandlingsanlegg som har spesialisert seg på å behandle din tilstand.

Skrive ut en liste med spørsmål og bekymringer før avtaler kan bidra til å åpne kommunikasjonslinjer mellom deg og din medisinske team. Hold deg oppdatert på den nyeste vitenskapelige studier med din tilstand, og ikke vær redd for å nekte enhver behandling som ikke oppfyller kriteriene for sikkerhet og effekt.

Emosjonell Beredskap

Kanskje det vanskeligste aspektet ved et helse katastrofe er å håndtere den følelsesmessige smerten det gir. Ifølge NIMH. gov, kan traumatiske livshendelser gi varige effekter som post-traumatisk stress lidelse og andre angstlidelser hos personer som mangler effektive coping ferdigheter. Mens det er ingen måte å hindre at følelsesmessige smerten ved en fremtidig katastrofe, øve sunn mestringsferdigheter nå kan eliminere stress å lære å gjøre det midt i en krise.

En sterk støtte nettverk er sentralt for å opprettholde sunn fornuft i tider med stress. Arbeidet med å bygge varige, meningsfylte vennskap og nære familiebånd så du vil ikke være alene i tilfelle en helse katastrofe. Øv positive self-talk i hverdagen, og fokus på å holde en optimistisk utsiktene i gode tider og dårlige. Viktigst, husk at god helse er en gave som ikke skal tas for gitt. Få mest mulig ut av denne gaven ved å gjøre det emosjonelle arbeidet nødvendig for å forberede seg på hva fremtiden vil bringe.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------