Stilling: helse > røyking >

hoste og feber hos barn

   Hoste og feber hos barn er vanlige symptomer på forkjølelse, men også kan være et symptom ved en annen viral eller bakteriell infeksjon. Foreldre føler ofte at hoste og feber er alvorlige, skadelige forhold, men de er faktisk nødvendig å tømme kroppen for infeksjon. De fleste hoste og feber symptomer kan behandles med-hjem rettsmidler og over-the-counter medisiner

Årsaker

Hoste og feber hos barn kan være et resultat av en rekke infeksjoner som vanligvis er viral eller bakteriell. Viral infeksjoner inkluderer forkjølelse og influensa. De kan ikke behandles med antibiotika, og må kjøre sine kurs som vanligvis varer flere dager. Bakterielle infeksjoner kan inneholde ørebetennelser, strep hals, bronkitt, bihulebetennelse og lungebetennelse. Bakterielle infeksjoner reagerer på antibiotikabehandling og er vanligvis ryddet opp innen sju til ti dager.

Typer Fever

En normal temperatur hos barn varierer 97-99 grader Fahrenheit. En lavgradig feber hos barn kan være 99-100. 9 grader Fahrenheit mens en vanlig feber strekker seg vanligvis 101 til 103,5 grader Fahrenheit. Alvorlig, høy feber hos barn er noen temperaturer måler 103,6 grader Fahrenheit eller høyere.

Typer Hoste

Sykdommer kan forårsake ulike typer hoste avhengig av alvorlighetsgraden av slim produksjon som følge av infeksjonen. Virale infeksjoner som forkjølelse og influensa samt bakterielle infeksjoner som bronkitt og pnemonia kan forårsake elendige og /eller barky klingende hoste hos barn. Disse typer hoste lyd hard og alvorlig, men er faktisk effektive funksjoner i kroppen til å kvitte systemet av overflødig slim. Strep hals, kan bihulebetennelse og ørebetennelse forårsake en tørr hoste eller ikke-produktiv hoste som ikke "skrangle" som en elendige eller barky type hoste.

Hjem Behandling

Hoste kan rettes hjemme ved å skape en "badstu-type" miljø i badet ved å slå varmt vann på i dusjen, lukker døren og la vannet renne i minst 20 minutter. Sitt med barnet på badet mens dampen utvikler som vil tillate fuktighet å trenge inn i barnets lunger, løsner slim og beroligende de øvre luftveiene. Prøv å lese en bok til barnet ditt mens du venter på badet damp for å fordrive tiden og redusere uro. Sett opp en fordamper i barnets rom om natten for å øke fuktigheten i luften og gi hoste lettelse. Bruk noen dråper av essensielle oljer som eucalyptus, rosmarin og peppermynte i vaporizer for å gi ytterligere, hoste-reduserende damper. Feber kan behandles med over-the-counter feberen redusere medisiner som paracetamol eller ibuprofen. Aspirin bør aldri brukes til å behandle feber hos barn på grunn av mulig utvikling av Reye's syndrom.

Professional Behandling

Hvis barnet ditt lider av alvorlig hoste og feber, kan din barnelege anbefaler bruk av reseptbelagte medisiner for å behandle symptomene. Bruk ikke over-the-counter hoste suppressants eller expectorants uten å rådføre deg med barnelege. Alvorlige infeksjoner som kan forårsake hoste og feber som lungebetennelse trenger øyeblikkelig medisinsk hjelp for å forebygge alvorlige og mulig dødelige komplikasjoner. Lavgradig feber garanterer ikke behandling med mindre barnet er ubehagelig og bør aldri behandles for å hjelpe barnets kropp bekjempe en infeksjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------