Stilling: helse > røyking >

hvordan.

   En av de vanskeligste tingene å gjøre i livet er å håndtere den alvorlige sykdommen til en venn eller familiemedlem. Situasjonen kan virke uoverkommelig til tider, noe som fører til mye stress. Ofte ganger, mener vi godt når vi planlegger å besøke, men en eller annen måte i byens kjas og mas vårt daglige liv å besøke dem side omgitt av sykdom blir satt på baksiden brenner. Her er noen ting vi kan gjøre for å gjøre besøket mindre stressende for alle involverte
en.
Planlegg på forhånd og være forberedt på hva du skal møte. En av de mest stressende steder å besøke er å finne den personen i en tilstand av helse som er helt uventet. Den robuste vennen kan ha tapt vekt og vises utmagret eller svært tynne enkelte kan beholde vann og vises oppsvulmet. Snakk med personen omsorg givers og spør dem hva du bør forvente. Den alvorlig syke kan bli veldig stresset når besøkende er sjokkert over utseendet deres. Overvåking din egen reaksjon på severdighetene, lyder og lukter er svært viktig fordi du ikke ønsker å fornærme eller støte den enkelte. Ring fremover å samle informasjon slik at du ikke utilsiktet forverre situasjonen. Det er ikke lurt å bruke parfyme eller bringe blomster til en person som har problemer med å puste, eller mat til noen som ikke lenger kan spise. Disse spørsmålene er ikke påtrengende de er hensynsfulle.
To.
Utarbeide en handlingsplan for besøket. Hvis du bare skal bo et par minutter så gi den personen vet at når du ankommer. Ingen håndtere en sykdom ønsker å føle at de er en ettertanke i en travel hverdag. Hvis besøkene er kortere og gjøre dem oftere. Vær forberedt på å tilbringe tid med den personen selv om de sover mesteparten av tiden. Å besøke en syk venn betyr også at du er på besøk med hele sin omsorg teamet så pass på å spørre etter dem også. Spille stille med ungene, slik at ektefellen en rask kopp kaffe, eller bare sitte stille med et medlem av familien er alle aktiviteter som virker ufarlige, men er høyt verdsatt av mottakerne av din oppmerksomhet.
tre.
Tilbyr bistand til en husholdning som har et sykt medlem er alltid en gjennomtenkt ting å gjøre, men ikke gjør den feilen å gjøre det en generisk "Ring meg hvis du trenger noe. "Disse tilbudene er oppriktige og verdsatt, men er sjelden benyttes. I stedet komme med konkrete tilbud som er svært spesifikk med enkle valg. Et eksempel ville være å si: "Jeg skal lage fem måltider for fryseren, så gjør du det eller det?" Tilbudet til å ta med barna på kino (denne eller at man), eller hunden til parken (i dag eller den dagen) er aktiviteter som vil nytes av de involverte, og lar deg gi pusterom for hele familien. Ikke si du bryr deg. . Vis du bryr deg.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------