Stilling: helse > røyking >

hvordan å behandle gjær infeksjon symptomer hos kvinner

  Å behandle gjær infeksjon symptomer hos kvinner, krever en grundig kunnskap om hvordan soppen virker. Ifølge CDC National Prevention Information Network, "75 prosent av kvinner i løpet av livet forventes å lide med en vaginal gjær infeksjon. "
Candida albicans er en gjær som vokser naturlig i tarmen og vaginal regioner av kvinner og er den skyldige av og til faste og irriterende gjær infeksjon.
Hvis du er måter å behandle gjær infeksjon symptomer hos kvinner i hjemmet, bruker denne fremgangsmåten for å drepe sopp døde.

Du trenger:
metoder til gjær infeksjon symptomer hos kvinner
. eddik douche.
over-the-counter gjær infeksjon kur.
salt og eddik for sitz bad.
hvitløk stikkpille.
.


en.
Douche med eddik løsning. Å behandle gjær infeksjon symptomer hos kvinner, mix 4 ts av eddik med en halvliter vann for en rensende douche. For de kvinner som ikke ønsker å blande sine egne candidiasis kurere alle, kan du kjøpe prepackaged eddik og vann douche løsninger på lokalt apotek.
to.
Bruk en over-the-counter vaginal medisiner til gjær infeksjon symptomer hos kvinner. Din lege eller lokale apotek kan anbefale en egnet Candida-drapet stoff å eliminere sopp. Riktig vaginal gjær infeksjon kur kan inneholde butoconazole, mikonazol eller nystatin. Legg til en kløe-reduserende hydrokortison krem til ditt hjemme-behandling i tillegg.
Tre.
Prøv en sitz bad. Fyll et badekar med varmt vann. Legg til en halv kopp salt og en halv kopp med eddik å rebalansere din vaginal pH og matche kroppens naturlige saltvann tilstand. Sitt i badekaret i minst 15 minutter, med knærne fra hverandre, eller til vannet blir kult.
Fire.
Bruk en vaginal hvitløk stikkpille å behandle gjær infeksjon symptomer hos kvinner. Skrell en hvitløk fedd og legg den i en 2-3 tommer bredt stykke sterilt gasbind. Twist slutten av gasbind rundt fedd å lukke det. Plasser fedd nær livmorhalsen, og samtidig la kantene av gasbind ut av skjeden for enkel fjerning. Gjenta dette trinnet for å kurere en vaginal gjær infeksjon to ganger daglig i 3 til 4 dager.

Tips og advarsler


 • å sette inn hvitløksfedd lett, dip dette candidiasis kur i vegetabilsk olje før innsetting.
 • Gjær trives på sukker . Reduser inntaket av matvarer som vil øke insulin nivåer mens du behandler din gjær infeksjon symptomer hos kvinner.
 • Unngå samleie når du har vaginitt.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------