Stilling: helse > røyking >

hvordan du får barnet ditt på et vanlig sovende tidsplan

  . Følg disse grunnleggende, enkle rutiner og tips for å sikre barnet ditt er å få resten de trenger for å vokse sunn og sterk

Du trenger:.
Bading elementer
baby lotion.
baby flaske /morsmelk.


en.
Den første måten å etablere en sovende rutine er å begynne med en konsekvent sengetid prosess. Begynn med å gi barnet et bad. Etterpå, massasje babyens armer og ben med lotion. Syng beroligende sanger til dem mens de gjør dette. Til slutt, sørge for at de har en full mage ved å mate dem rett før du legger dem ned for natten. Så mye som mulig forsøke å ikke mate dem til å sove fordi de vil våkne opp desorientert og redd hvis de våkner opp i et annet sted enn der de sovnet.
To.
Gjennom hele dagen , gjentar planen av mate babyen, og deretter spille tid og våken tid, og til slutt napping. Selvfølgelig, som angitt i trinn én, er det siste fôring av dagen gitt rett før sengetid for å hjelpe barnet skille en forskjell på å være lagt ned for natten versus å være lagt ned for en lur bare.
Tre.

Hvis babyen våkner før sin vanlige lur tid er over, gi dem et par minutter hvis de har begynt å gråte. Noen ganger er de fremdeles sover, og vil rulle over å gå tilbake til sengen på egen hånd. Hvis gråt fortsetter, beroliger baby stille med en smokk eller forsiktig gnir ansiktet til barnet faller i søvn igjen. Hvis du ikke er komfortabel med å la barnet gråte, kan du begynne beroligende dem umiddelbart

Tips og advarsler


 • Husk hver baby er forskjellig. Noen babyer fôr i 30 minutter, andre kanskje på ti. lur Noen babyer i 1-2 timer av gangen, andre tar 30 minutter katt naps. Lengden på tid til å utføre en oppgave i tidsplanen er ikke så viktig som stikker til rekkefølgen av rutinen og gjør hver aktivitet så nært som du kan til samme tid hver dag.
 • Som babyer blir eldre sin første og siste lur tider på dagen vil ikke være nødvendig lenger, og i stedet baby vil ta lengre tid ettermiddag naps. Så ikke mist motet om ca 5-6 måneder babyen ikke vil gå ned for så mange naps.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------