Stilling: helse > røyking >

hvordan du kan redusere røyking blant ungdom

   Hos voksne som røyker sigaretter, nesten alle av dem først begynte å bruke tobakk før videregående skole. Til tross forstå de negative virkningene av tobakk, om lag én av fire tenåringer velger å røyke. Det er massive kampanjer på statlige og føderale nivåer for å bidra til å redusere ungdoms røyking, og lagt avgifter og prisøkninger gjør hjelper. Men som en forelder, har du en sterk innflytelse. Hvis du kan hjelpe tenåringen din motstå fristelsen til å røyke før fylte 18, odds er hun vil aldri plukke opp en vane.
en.
Snakk med tenåringen om røyking. Når du forstår hvor tenåring kan være ute for å passe på, kan du forstå dører som kan åpne for bruk av tobakk. Oppmuntre god oppførsel med positive ros.
To.
Ta et standpunkt. Sørg for at din tenåring vet at du ikke godkjenne av røyking. Selv om du tror at ungdom ikke lytter til deg, din melding synker i mer enn du tror.
Tre.
Hvis du er en røyker, legge ned sigarett. Hvis du ikke røyker, holde det slik. Tenåringer som har foreldre som røyker har større sannsynlighet for å plukke opp den vanen selv.
Fire.
Minn tenåring om unattractive kvaliteter av røyking. Dårlig ånde, gule tenner, illeluktende klær og kronisk hoste bare kan være nok til å slå tenåringer av til ideen om røyking.
fem.
Legg opp kostnadene av røyking vane, og dele denne informasjonen med tenåringen din. Forstå den økonomiske effekten er en annen avskrekkende å tenårene røyking.
6.
Rollespill med din tenåring til å gi øve på å si nei. Hvis du går gjennom denne situasjonen sammen, vil tenåringen være bedre rustet til å si nei når en henvendelse fra en peer som røyker.
7.
Adresse alvoret i en rykende vane. Tenåringer kan bli avhengig av nikotin, noe som gjør det til en vane som er veldig vanskelig å slutte. Røyking kan også forårsake alvorlige helseproblemer som hjertesykdom, lungekreft og slag. Bruk reelle eksempler å vise disse potensielle konsekvensene for tenåringen din ved å snakke med venner, naboer og kjære som har en av disse problemene nå fordi de røykte sigaretter.
8.
Støtte fellesskapet muligheter til å motsette teen røyking. Åpent støtter offentlig røykeforbud og delta i skole-sponset arbeid for å redusere ungdoms røyking vil sette et godt eksempel for tenåringen din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------