Stilling: helse > røyking >

hvordan indusere Klyster gjør arbeidskraft?

  

Hva er en Enema

En klyster er en metode for å introdusere væske inn i endetarmen og tykktarmen ved veien. ? av en klyster bag. Den væskefylte bag er koblet til et rør som settes inn i anus. Væsken renser rektum og kolon og noen helsearbeidere mener at det renser og toxifies kroppen.

Et klyster kan gis i komforten av ditt eget hjem av en partner eller helsepersonell, eller du kan har en trenet profesjonell gi deg et klyster i en medisinsk setting. Væsken i et klyster er normalt vann, selv om det kan være andre stoffer, inkludert kaffe eller te.

Hvordan Klyster Fremkall Arbeiderpartiet?

Når væske fra et klyster er introdusert i det indre, det fører til at tarmene til kontrakt. Som tarmer tomt, vil livmoren også begynne å kontrakt, slik at babyen å bli skjøvet ut av livmoren. Klyster er ikke gitt av leger å indusere arbeidskraft og er generelt bare praktiseres av jordmødre. Din jordmor vil bare bruke et klyster for å indusere arbeidskraft hvis du er forfalt eller har en særlig smertefull sammentrekninger men cervix er enda ikke helt dilatert.

Advarsler

Komme ett klyster, spesielt mens de er gravide, ikke blir godkjent av FDA, og bør bare brukes på egen risiko. Ikke gi deg selv en klyster mens du er gravid dersom du ikke er klar til å ha barnet, da det kan føre til for tidlig fødsel.

din lege eller jordmor kan anbefale andre måter å indusere arbeidskraft annet enn å ha ett klyster, så hvis du føler deg ukomfortabel om å få en, spør om andre alternativer, som inkluderer tryggere alternativer, som brystvorte stimulering.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------