Stilling: helse > røyking >

hvorfor skulle jeg ta vitaminer?

   Det er mange grunner til hvorfor du bør ta vitaminer. Først av alt, er vitaminer er nødvendig for å opprettholde god helse og forebygge sykdom. Hver celle i kroppen trives med ernæring å være sunn. Kroppen din bruker kalsium for å styrke dine bein og tenner. B vitaminer er nødvendig for et sunt nervesystem, som også bidrar til å bekjempe effektene av stress og gi deg mer energi. I tillegg, vitaminer ivareta synet ditt, og hindre frie radikaler skader. Frie radikaler skader er et resultat av dagliglivet som øker når du alder. . Visse ting som forurensning, røyking, og et dårlig kosthold fremme frie radikaler skader og akselerert aldring

Mangel på næringsrik mat

Du bør ta vitaminer fordi vår matforsyning er blitt tømt for ernæring. De fleste matvarer er sendt inn fra andre land og næringsstoffer går tapt under transport. Dersom maten har blitt sprayet med sprøytemidler eller plantevernmidler, har det også giftige elementer, og ekstra vitaminer og rent vann kan bidra til å skylle kroppen av disse giftstoffene.

spise lokal økologisk mat er mer næringsrik, men ikke alle har tilgang til disse høy kvalitet mat, og noen mennesker ikke kunne ha råd til den ekstra kostnaden for økologisk mat. En hel måneds forsyning av et multivitamin er vanligvis bare $ 8 til $ 20, avhengig av merke og hvordan de vitaminene ble produsert.

Time

Tid er også en annen grunn til at du bør ta et vitamintilskudd. De fleste av oss er veldig opptatt og selv om det ville være ideelt å spise vår 5 til 8 porsjoner med frukt og grønnsaker, noen av oss har ikke tid til å spise alle disse grønnsakene i en dag. Å ta et daglig vitamin supplement med en rask sunt måltid, er en måte du kan gi kroppen ekstra næring du mangler på grunn av din travle timeplan.

Selvfølgelig er det alltid best å få vitaminer fra maten, men hvis du ikke har nok tid på visse dager, tar et supplement vil hjelpe deg å opprettholde god helse og energinivå.

Forhindre Sykdom

Sykdom, særlig kreft, har blitt et stort problem i dag. Som du alder, blir kroppen mer mottakelig for virkningene av miljøet ditt. Vitaminer --- spesielt antioksidanter som vitamin A, E, C og D --- beskytte cellene mot frie radikaler.

Beauty

Hvis du vil se din beste og være så sunn som mulig , må du spise et godt kosthold lastet med frukt og grønnsaker --- men du trenger også å ta ekstra vitaminer å gi næring til huden, negler, og hår. Visse viktige vitaminer som vitamin E og A hjelper hudcellene til å bli yngre, og du vil se sunnere. Overflødig sukker og andre bearbeidede matvarer kan stripe kroppen din av hva den trenger, så pass på å unngå dem i kosten.

Energi

Du bør ta vitamin tilskudd, slik at du kan føle deg best. Vitaminer gir cellene dine med sårt trengte mat som hjelper kroppen din har mer energi. B-vitaminer, i særdeleshet, spiller en avgjørende rolle i nervesystemet. Disse viktige næringsstoffer bekjempe tretthet og stress. For å få de beste resultatene, må du ta 50 mg eller mer av hver av B-vitaminer i et B-kompleks formulering.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------