Stilling: helse > røyking >

kronisk feber hos barn

   Feber hos barn er en økning i kroppstemperatur som er generelt et resultat av en underliggende infeksjon, for eksempel et virus eller en kald. Kronisk feber hos barn er et vedvarende feber som forekommer gjentatte ganger over en periode. Fever utvikler i kroppen for å drepe bakterier og stimulerer immunforsvaret til å bekjempe bakterier. Feber hos barn kan utvikle seg sakte eller raskt, og kan komme så høyt som 104 grader Fahrenheit

Årsaker

Kronisk feber kan Resultatet fra ditt barn opplever gjentatte virale infeksjoner eller forkjølelse. Relapsing infeksjoner som tyfus, malaria og tuberkulose kan også gi kronisk feber hos barn. Autoimmune sykdommer som juvenil revmatoid artritt og lupus, arvelige lidelser som Middelhavet feber og endokrine kjertel lidelser som hypertyreose kan gi kronisk feber hos barn. Kreftformer som nyre kreft som årsak til utvikling av ondartede svulster kan også føre til kroniske feber.

Behandlingstilbud for kronisk Fever

Kronisk feber som følge av mild infeksjoner kan være svært ubehagelig for barn, men er behandlet med ikke -aspirin feber reduksjoner for å lindre frysninger og smerter i kroppen. Barn opplever kronisk feber bør få så mye hvile som mulig. Foreldre bør også øke væskeinntaket for å hindre dehydrering. Unngå å gi barnet brus eller fruktjuice, og i stedet oppmuntre barnet til å drikke vann eller barn elektrolytt re-hydration løsninger. Hvis barnet nekter å drikke væske, prøv å tilby is chips eller isterninger å opprettholde væske nivå. En lunkent bad kan også gi feber symptomlindring og kle seg i lette klær kan også hjelpe barnet ditt føle seg komfortable. Barn som opplever kroniske feber skyldes alvorlige underliggende forhold som hypertyreose, vil lupus eller kreft behandles i henhold til dine leger anbefaling for den spesielle tilstanden.

Hensyn

Sjeldne tilfeller av feber med en ukjent årsak kan stubben barneleger men er vanligvis forårsaket av bakterielle infeksjoner hos små barn og betent bindevev hos eldre barn. For ytterligere å undersøke årsaken til kronisk feber, kan det hende at barnelege kreve at barnet gjennomgår en PET scan, også kjent som en positronemisjonstomografi skanning, som bruker NM-fotografering for å lage tredimensjonale bilder av kroppens organer som hjerne, lever eller hjertet. PET skanner er minimalt invasive og kan gi tidlig diagnostikk for kronisk feber hos barn og forebygge ytterligere invasive diagnostiske tester.

Misforståelse

Foreldre kan ikke alltid forhindre at deres barn fra å oppleve feber eller kontrahering mild sykdommer som for eksempel virus og forkjølelse. Foreldre kan redusere sannsynligheten for at deres barn vil kontrakten virale og bakterielle infeksjoner som forårsaker feber ved å lære sine barn å vaske hendene regelmessig, spesielt før spise måltider, etter bruk av badet og etter klappe dyr.

Advarsel

Barn med en konstant feber som også opplever følsomhet for lys, stivhet i nakken, eller manglende evne til å bøye nakken kunne vist underliggende symptomer på en infeksjon hjernehinnebetennelse. Hvis barnet viser symptomer på hjernehinnebetennelse infeksjon, er tidlig intervensjon den beste behandling, og du bør søke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------