Stilling: helse > røyking >

matvarer som forårsaker Sinus hodepine

   En Sinus hodepine er ansett som en sekundær hodepine. Det er resultatet av en økning i trykket i bihulene. Bihulene kan bli blokkert (trafikk) og betent. Når det skjer, setter det press på hodet og presset er det som forårsaker den smertefulle hodepine. Sinus hodepine kjøre GAMUT fra en niggling til smerte til en slik ekstrem smerte som virker uutholdelig. Disse hodepine kan bli forverret av den maten som du spiser, ifølge Sinuswars. com

hva du skal unngå

De matvarer som du må unngå hvis du har med bihulebetennelse sterke krydder, hvitt sukker og mel, stekt mat, ris, paier, kaker, stivelsesholdige matvarer, kjøtt og kjøttprodukter, egg og tomater og tomat juice, ifølge Sinuswars. com. Sitrusfrukter, som grapefrukt, appelsiner og appelsin juice, lime og sitron, kan ytterligere forverre tilstanden din. Spis smør, melkeprodukter og smør med måte.

Matvarer kan føre til Betennelse

Havinghealthnow. com anbefaler unngå aspartam og andre syntetiske søtstoffer. Matvarer som forårsaker betennelse i kroppen, inkludert alkohol, koffein, raffinerte karbohydrater og sukker, bør også unngås. Drikk mye vann. Dette bør bidra til å forebygge en hodepine eller lette en hvis du allerede er i smerte.

Aspergillus

Det kan være at du har en mat allergi mot Aspergillus, som er en vanlig form finnes i korn. Hvis du spiser de korn, kan det resultere i en sinus hodepine, ifølge Coleshelton. com.

Selv The Smell Might Set Du Av

Ifølge Foodintol. com, kan en følsomhet for mat, for eksempel gluten (bygg og hvete) og melk føre til en sinus hodepine. Faktisk kan bare lukten av visse ting, inkludert mat, irritere bihulene og føre til en sinus hodepine å bryte ut.

Flere gjerningsmannen

Andre matvarer som kan utløse hodepine inneholde yoghurt, rømme, rød vin, sjokolade , eddik, alderen ost, nyre og lever, som er innmat, soyasaus og gjærekstrakt, ifølge Askville. amazon. com. Disse matvarer inneholder tyramin, som kan ha betydning for frigjøring av serotonin, som er en nevrotransmitter.

Ikke forverre situasjonen

Når bihulene er smittet dette får dem til å produsere for mye slim. Den slim stagnerer og trykk mounts. Dette stymies din evne til å puste og hindrer skikkelig drenering. En bihulebetennelse kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert allergener som for eksempel støvmidd og pollen, bakterier, virus, temperaturendringer, en endring i barometertrykk eller en kald. Mat kan ikke faktisk føre til en bihulebetennelse, men det kan forverre en infeksjon som allerede er på trappene så det er i din beste interesse å unngå de elementene som kan bidra til problemet ditt.

er det faktisk en Sinus hodepine?

Husk at noen mennesker forveksler Sinus hodepine med migrene hodepine. Hvis du ikke er sikker på hva som forårsaker din hodepine, ta kontakt med legen din og bli vurdert videre.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------