Stilling: helse > røyking >

midlife og menopause

   Tanken på midlife for menn bringer ofte tankene bilder av midlife kriser og røde cabrioleter, for kvinner, er det overgangsalder. Kvinner står overfor utfordringer i løpet midlife, for eksempel skilsmisse eller stress fra samtidig ser over voksne barn og omsorg for aldrende foreldre, men det er ofte overgangsalder som får rykte som den mest utfordrende spørsmålet. Heldigvis finnes det praktiske løsninger for å håndtere overgangsalder

Myter om overgangsalder

Ikke tro dem. Som døden og skatter, menopause, med sine fysiske og følelsesmessige endringer, er uunngåelig, men forestillingen om at det har å inkludere betydelige smerter, humørsvingninger og depresjon er en myte. Faktisk, kan følelser av depresjon være korrelert med overgangsalderen, men dette innebærer ikke årsakssammenheng. Det er flere andre faktorer som utilbørlig søvnlengde og relasjonelle vanskeligheter som kan føre til humørsvingninger. Ikke gjør depresjon en selvoppfyllende profeti, fordi du tror du bør være deprimert i overgangsalderen.

Relasjonell Endringer i overgangsalder

forvente og godta endringer i ditt sexliv. Selv om du anser deg selv over gjennomsnittet når det gjelder sexlyst og er i en svært tilfredsstillende ekteskap, vil din appetitt for sex blekne. Ikke gjør antagelsen om at du er unormal eller at forholdet vil endre seg på det verste. Endringer i fysiologi og hormoner påvirker mange kvinner og presentere par med en utfordring. Bruk muligheten til å finne nye måter å bli vekket med din partner til tross for dine langsommere tempo. Overgangsalderen kan tvinge par å komme ut av sin komfort soner, og finne nye og enda mer tilfredsstillende måter å være sammen.

Beroligende Angst

Ta ansvar for din helse. Overgangsalder gjør kvinner begynner å bekymre seg om deres helse på måter som de aldri har før. Hjertesykdom og osteoporose, for ikke å snakke brystkreft, kan bli svært reell bekymring. Betale mer oppmerksomhet til kroppen din og endringene du går gjennom. Snakk med en lege eller ernæringsfysiolog for å gjøre de endringer i livsstil er nødvendig for å hjelpe deg ta kontroll over din helse.

Alternative medisiner, urter, og Naturopathy kan også være nyttig i overgangsalderen. Ofte kan de brukes conjointly med østrogenbehandling. Det er viktig å konsultere med legen din og autoriserte fagfolk før de søker slik behandling

Fordeler med overgangsalder

Ekstremt negative erfaringer i overgangsalderen bare innflytelse en liten del av kvinner i overgangsalderen,. Fokus på denne tiden midt i livet kan være positivt . Det er mye å være optimistisk, inkludert tap av et månedlig periode (og PMS) samt frihet til å ha sex uten å bruke prevensjon. I tillegg er det en tid i livet syklus der kvinner kan komme tilbake i kontakt med egenomsorg rutiner de kan ha tapt som mødre. Pleie av kropp og sinn med sunn mat og mosjon er ideelle på denne tiden.

Emosjonell støtte i overgangsalder

Dra nytte av ressurser. I tillegg til alle nyttige bøker og artikler om emnet, kan kvinner søker råd fra venner som går gjennom eller har opplevd det samme midlife overganger. Koble og styrke obligasjoner med gamle venner eller få nye i støtte eller terapi grupper for kvinner i overgangsalderen. Psykoterapi er også svært nyttig, enten det er i form av ekteskap og familie terapi eller kognitiv atferdsterapi, eller noen annen skole i terapi.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------