Stilling: helse > røyking >

te og vekttap

   Kan miste vekt være så enkelt som å legge den rituelle te drikking til din daglige rutine? Ja, har te vært en del av det tradisjonelle kostholdet til mange kulturer i århundrer, og moderne forskning har funnet at te har egenskaper som positivt effekt på kroppens evne til å forbrenne fett og kaste vekt. Te er billig, deilig og gir også en rekke andre helsemessige fordeler som gjør den til en av de beste komponentene i en helhetlig strategi for å miste vekt og holde den av

Du trenger:.
Forpliktelse til å redusere kolesterolet.
.
Sunn mat.
.
Medisin som hjelper til å redusere kolesterol.
.
Øvelse.
.

Effekter

I en studie gjort i Hamburg, Tyskland, og publisert i mai 2009-utgaven av Journal "Ernæring og metabolisme," forskerne testet en te-ekstrakt på begge fettforbrenning og hemming av fett dannes i mennesker. Forskerne fant at te ekstrakt effektivt stimulert lipolytic funksjon (nedbrytningen av fett lagret i celler) og hemmet adipogenesis (utviklingen av fettceller). Den spesielle te studerte var hvit te, den unge, delikate blader av te-planten, Camellia sinensis.

Betydning

Selv om studien spesielt brukes ekstrakt av hvit te, valgte forskerne dette skjemaet for sin konsentrasjon av polyfenoler . Siden alle former for te fra denne te-planten, Camellia sinensis, inneholder disse polyfenoler i ulike nivåer av konsentrasjon, er det rimelig å anta at alle disse te, inkludert grønn te og svart te, har tilsvarende effekt på vekttap.

Funksjon

I en annen studie, utført ved University of Georgia i 2004, den grønne-te polyphenol, epigallocatechin gallate (EGCG), ble testet på mus. Forskerne fant at den grønne-te sammensatt effektivt stoppet spredning av fettcellene og økt fettforbrenning hos mus. Forfatterne av studien konkluderte med at grønn te "kan være et viktig supplement i behandling av fedme. "

Potensielle

Siden te er lett tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker samt restauranter, kan te lett fortært hele dagen. Å miste vekt har aldri vært enklere eller mer deilig. Teposer er også lett å pakke på tur, og alt som er nødvendig å gjøre en hjerte-oppvarming, er fett-brenning drikke tilgang til varmt vann. Kort sagt, legge te til ditt daglige kosthold er enkelt og kan være en viktig faktor i noen plan for å bli kvitt uønskede pounds.

Advarsel

Alle former for te fra Camellia sinensis anlegget, inkludert grønn te, hvit te, svart te og oolong gjøre inneholder ulike nivåer av koffein. Koffein er et naturlig sentralstimulerende, og mange mennesker har problemer med å sove etter inntak koffein. Vær forsiktig ved inntak av te i ettermiddag og kveld hvis du er følsom for effekten av koffein. Men, kan te i morgen gir deg en god energi start på dagen din, og kan aldri brukes til å avvenne deg av kaffe eller andre energidrikker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------