Stilling: helse > røyking >

tegn og symptomer på overgangsalder

   Menopause ikke kommet på et sett alder, heller ikke kvinner opplever de samme symptomene på samme nivå av alvorlighetsgrad. Per definisjon, skjer menopause etter ett helt år uten menstruasjon. Hva kalles "menopause symptomer" er de tegn og effekter av å gå gjennom dette året eller mer før de fyller ett år etter avsluttet menstruasjon. Overgangsalderen kan skje naturlig med alderen eller kirurgisk etter en hysterektomi. Selv om ikke alle kvinner vil vise alle de 35 mulige symptomer, vil noen ha mange av dem, og deres alvorlighetsgrad vil variere.

Du trenger:
teip
. Mikroskop (valgfritt).
Latex hansker.

Mental endringer

Den mentale tilstand og hjernens kjemi gjennomgår mange endringer i overgangsalderen, inkludert irritabilitet, humørsvingninger, hyppig gråt jags og minne bortfaller. Urovekkende tegn på overgangsalder som påvirker kvinner mentalt kan være angst, følelse av undergang eller angst, eller depresjon. Kvinner kan også oppleve forvirring, svimmelhet og konsentrasjonsvansker. Kvinners sex-stasjoner vanligvis vil avta i tillegg i løpet av denne tiden.

Body endringer

Karakteristisk kroppens forandringer i overgangsalderen kvinner er varme og kalde blinker, uregelmessige hjerteslag og uregelmessige perioder. Kvinner kan ha smerter og plager i leddene, muskelspenninger, oppblåsthet og gastrointestinale problemer. De kan oppleve mangel på vaginal smøring, ømme bryster, vektøkning og forandringer i kroppen lukt. Noen kan ha kløende hud, hårtap, økt ansiktshår, inkontinens og til og med elektriske støt på huden. Hodepine og allergier kan øke, og symptomer på andre forhold, som for eksempel osteoporose, kan forverres. Noen kvinner kan lider av prikking i hender og føtter, tannkjøtt problemer, mykere eller mer sprø negler og dårlig smak i munnen. Endelig kan kroppens forandringer inkludere tinnitus, eller øresus.

Night endringer

Noen symptomer på overgangsalder vil påvirke kvinner på natten, for eksempel problemer med å sove. Noen kan ha det som kalles nattesvette, eller hetetokter i løpet av kvelden. På grunn av denne mangelen på søvn og nattesvette, kan de senere oppleve en høyere forekomst av mareritt og forverring tretthet på dagtid.

Gjennomsnittlig Age

I følge MedicineNet. com, den gjennomsnittlige alderen for å begynne menopause er 51. Vanligvis, menopause symptomer manifestere i kvinner mellom 45 og 55 år gamle, med noen opplever symptomer i 30-årene (som kan være tilfelle når en kvinne har en tidlig hysterektomi). For en generell guide til når du kan forvente at endring av livet, se til alderen din mor var da hun begynte hennes. Generelt sett, en datter vil følge tett i tråd med sin mor i overgangsalderen.

Medical Intervention

Selv om mange kvinner vil være i stand til å administrere sine overgangsalder symptomer ved lagdeling klær (for enklere justering når coping med varmt /kaldt blinker ), vil noen kvinner trenger medisinsk intervensjon. Hvis symptomene er for alvorlige, kan legen anbefale "hormonbehandling", en diett av erstatning hormoner. Du trenger også rutinemessig helse eksamener for å sikre at kroppens forandringer utvikler seg normalt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------