Stilling: helse > røyking >

ulike typer helsehjelp planer

   Når det gjelder å bestemme hvilke type helsetjenester plan er best for deg og din familie, valgene kan være forvirrende. Når de vurderer en plan, reflektere på familiens situasjon og om strukturen av den typen plan du velger vil møte din helse og økonomiske kriterier. inkluderer Den store typer helsehjelp planer:. gebyret for service, vedlikehold helse organisasjon (HMO), punkt service plan (POS) og foretrukket leverandør organisasjon (PPO)

Fee-for-Service Plan

Den gebyr-for-service plan (noen ganger kalt en erstatning plan) er det dyreste alternativet. Med denne planen har du kontroll over hvilke leger eller sykehus du bruker, og du kan endre legene som helst. Når du registrerer deg for planen, velger du en egenandel for året. Dette er mengden av penger som du betaler per person før forsikringsselskapet begynner å betale for tjenester. Etter møtet at fradragsberettiget planen betaler en prosentandel av lege eller sykehus regningen. Den typiske andelen Ordningen er 80/20. Planen betaler 80 prosent av regningen, mens du betaler de resterende 20 prosent. Fordi dette har en tendens til å være den dyreste ordningen for familier, er det minst populære valget for folk flest.

HMO

En HMO er en type forvaltet helsevesenet plan hvor medisinsk behandling er rasjonert i et forsøk på å redde kostnader. Det er av hensyn til HMO å sikre helse og sikkerhet for deg og din familie, så det dekker alle nødvendige behandlinger. HMO gir deg dekning uten egenandeler for en fast avgift. Du er medlem av HMO og vanligvis blir bedt om å velge en lege i planen, som vil være din primære omsorgsperson. Din primærhelsetjenesten leverandør vil henvise deg til spesialist eller andre leger i HMO nettverket etter behov.

PPO

En PPO er en administrert omsorg plan, der helsevesenet er rasjonert, men i mindre grad. I motsetning til HMO, har du valget mellom å velge leger og spesialister du ønsker å se, men du oppfordres til å velge leger i PPO. Den PPO har et nettverk av leger har inngått en kontrakt med å gi omsorg på bestemte avgifter, og hvis du søker bryr innenfor dette nettverket, vil kostnadene være mindre enn hvis du velger en lege utenfor planen.

POS

Det POS er en kombinasjon av en HMO og PPO. Din primærhelsetjenesten leverandør vil henvise deg til spesialister, akkurat som i en HMO. Akkurat som PPO, hvis du bestemmer deg for å gå til en lege utenfor planen, vil regningen bli høyere enn om du velger en spesialist innenfor nettverket. Disse planene er vanligvis ikke så dyrt som en PPO plan, men er dyrere enn en HMO.

Gjøre leksene dine

Når du skal velge forsikring for din familie være sikker på at du vet hva du velger. Snakk med din forsikring agent for å lære mer om hver plan. Forstå de ulike egenskapene til hver type helse plan er avgjørende for å velge riktig plan for deg og din familie.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------