Stilling: helse > røyking >

vegetarisk kosthold for høyt kolesterol

   Kolesterol finnes bare i animalske produkter, slik at en streng vegetarianer ikke vil forbruke noe kolesterol. Men det finnes flere typer vegetarianere: Veganere spiser bare plante mat, lakto-vegetarianere spiser melkeprodukter, lakto-ovo vegetarianere spiser melkeprodukter og egg, og flexitarians spiser først og fremst en plante-basert diett, men noen ganger spiser kjøtt, fjærfe eller fisk. Det er mange lav-kolesterol mat alternativer for vegetarianere som bruker enten meieriprodukter, kjøtt eller egg

Du trenger:.
Permetrin sjampo
. 90 +% isopropanol.
Sprayflaske.
Vaskemaskin.
Plast søppelsekker.
Nit kam.
Ansiktsmasker.
Bleach.
Vaccumm.
Leave-in balsam.

kolesterolsenkende Foods

Ifølge Mayo Clinic er det fem topp kolesterolsenkende mat. De fleste av disse valgene er egnet for veganere, inkludert havregryn og havrekli, nøtter, oliven olje og matvarer beriket med plantesteroler og stanols. Steroler og stanols er stoffer som finnes i planter som hjelper blokkere opptaket av kolesterol. Fisk er også på listen, med omega 3 fettsyrer. For strenge vegetarianere, er lin måltid næringsrik og rik på omega 3 fettsyrer.

Frokost

Du kan starte dagen med havregryn og strø på litt havrekli flak. Kle den opp med litt honning og kanel. Du kan også hakke noen valnøtter og skiver banan for en endring av smak. Hvis vegetarisk kosthold tillatelser, kan du scramble eggehviter i litt olivenolje og legg en kopp spinat, sammen med en bit av hel-korn toast uten-sukker syltetøy.

Lunsj

Store grønne salater med nøtter og frø er en stor lunsj valg for vegan. Lag en salat dressing fra olivenolje og sitronsaft. Legg avocado, lin måltid og alle grønnsakene du ønsker. Frisk frukt til dessert er kolesterol-fri og full av vitaminer. Hvis vegetarisk kosthold tillater legge nonfat yoghurt med bær til dessert. Prøv en grillet ost sandwich med soya ost, tomater og spirer for en lav-kolesterol lunsj. Ifølge Mayo Clinic soya ikke lavere kolesterol, men det er en sunn tillegg til dietten, og skaper variasjon for vegetarianere.

Middag

For den seriøse vegan, gjør hel-hvete pasta med smuldret tofu og ferske tomater en sunn og lav-kolesterol middag. Legg kokt brokkoli eller gulrøtter for ekstra næring. Hvis vegetarisk kosthold tillater, broil en liten laksefilet med bakt potet dekket med krydret yoghurt og en grønn salat til en svært lav-kolesterol middag. Belgfrukter er kolesterol-fri, rik på protein og egner seg for den strengeste vegetarianere. De gjør fylling og deilige supper og stuinger kledd opp med andre grønnsaker og krydder. Kikerter, Pinto bønner, svarte bønner og linser er bare noen av de mange belgfrukter.

Snack valg

Grønnsaker med salsa laget av tomater, løk og paprika er stor snacks for de alvorlige vegetarianer. Den lacto vegetarianer kan gjøre en dukkert fra yoghurt, hvitløk og basilikum for grønnsaker. Bakt tortilla og søt potet chips er også velsmakende vegetariske snacks. Lag en sunn dukkert i Pinto bønner, hvitløk, sitronsaft og lin måltid for grønnsaker eller chips. En annen stor matbit er en håndfull rå nøtter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------