Stilling: helse > røyking >

vekttap supplement ideer

   Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), ca 66 prosent av voksne, over 20 år, er overvektige eller fete i USA. Mange personer som jobber mot vekttap lurer om effektiviteten av vekttap kosttilskudd. Selv om en håndfull av vekttap kosttilskudd virker, er det viktig å innarbeide endringer i livsstil, for eksempel et sunt kosthold og mosjon, inn i den samlede planen. Her er en rask guide til vekttap supplement ideer

FDA Godkjent Alli

Nylig ble Alli godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for vekttap. Denne medisinen er en svakere utgave av reseptbelagte medisiner Orlistat, som brukes til vekttap.

Ifølge Mayo Clinic, Alli hjelpemidler i vekttap ved å redusere mengden fett som er absorbert i tarmen. Men det er mest effektiv når den kombineres med endringer i livsstil, for eksempel en lav-fett kosthold og regelmessig mosjon. Alli er tatt i kapselform, opp til tre ganger hver dag.

Fish Oil Kosttilskudd

Ifølge Mayo Clinic, kilder til omega fettsyrer har mange helsefordeler, inkludert: bremse oppbygging av plakk i blodårene, nedsatt blodtrykk og risiko for hjertesykdom. Og, ifølge en østerriksk studie på fiskeolje, kan det også hjelpe med vekttap, kombinert med moderat trening.

Studien, som ble utført av University of South Australia, oppdaget at å ta fiskeolje daglig, til ramper opp kroppens evne til å forbrenne fett, øker blodstrømmen under treningen. Studien inkluderte 68 deltar, som var enten overvektige eller fete, og varte over en periode på tre måneder. I løpet av studien ble deltakerne pålagt å gå eller løpe 45 minutter, tre ganger ukentlig. En annen gruppe deltakere fikk fiskeolje, uten noen fysisk aktivitet. Studien fant at deltakere som tok fiskeolje kosttilskudd og utøvd, mistet ca 4,5 pounds over tre måneder. Gruppen som ikke øvelsen mistet ingen vekt.

Vekttap Supplements å unngå

Ifølge Mayo Clinic, er det mange vekttap kosttilskudd på markedet, men de fleste er ikke bevist å være sikker- -eller effektiv for vekttap, inkludert: Bitter Orange, Chitosan, Chromium, konjugert linolsyre, Country Mallow, Ephedra, guar Gum eller Hoodia.

Med dette i tankene, vurdere å gjøre endringer i livsstil, og etter kosten retningslinjer fastsatt av United States Department of Agriculture, og å inkludere fysisk aktivitet i din daglige rutine, sammen med trygge kosttilskudd-som FDA godkjent Alli eller fiskeolje. Snakker alltid med din lege leverandøren før du gjør noen endringer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------