Stilling: helse > røyking >

10 måter å gå ned i vekt for tenåringsjenter

   For tenåringsjenter, har opprettholde en sunn vekt blir ikke bare et spørsmål om å se bra, men føler deg bra også. Overvektige tenåringer lider en rekke helse-relaterte problemer, blant annet høyt blodtrykk, økt risiko for depresjon, bein og felles problemer, og lever og galle blæren sykdom. Den gode nyheten er at det er mulig for tenåringer å oppnå en sunn vekt uten å være avhengig av drastiske tiltak. Å miste vekt har to komponenter: å bevege seg mer og spise mindre. Begge deler er nødvendig for langvarig vekttap.

Spis sunt

Alle maten du spiser i overkant av hva kroppen trenger, vil bli lagret som fett. For å trim overflødig fett, må du ingest færre kalorier enn du forbrenner hver dag. Her er fem tips for å kutte kaloriene i kostholdet ditt:

en. Spis frukt eller grønnsaker først. Frukt og grønnsaker er naturlig lav i fett og kalorier. Hvis du kommer først for et eple eller selleri skiver, skal du fylle opp på høy kvalitet, lav-kalori drivstoff og har mindre rom for høy-fett, høyt calorie matvarer som pakke på pounds.

to. Bestill den minste størrelsen. Deler i USA har ballong i løpet av det siste tiåret, og våre waistlines har ballong med dem. Bestill den minste størrelse cola, siden rekkefølgen av pommes frites eller iskrem, og du kan kutte hundrevis av kalorier -. Antar du ikke gå tilbake for sekunder

. Ikke klart tallerkenen din. Leaving noen biter på tallerkenen din, eller tar mindre mat til å begynne med, kan legge opp i store kalori kutt. Ifølge Woman's Day magasinet, "er det 25 kalorier, i gjennomsnitt, i hver munnfull. Oversettelse: Seks små biter en dag legger opp til rundt 15 ekstra pounds i året "

4. Skriv ned alt du spiser en mat journal gir deg en ekte bilde av hva du spiser, gir. . . ansvarlighet og hjelper deg å balansere matinntaket

5 Drikk vann Du har hørt det før -. . . . drink Selv om du ikke kan møte den ideelle av åtte glass om dagen, legger bare ett eller to ekstra kopper per dag i vann vil bidra til å holde deg hydrert og kutte ned på sult signaler kroppen genererer. Liker du ikke vann? Legg til en skvett sitron eller et par skiver av appelsin for smaken.

Flytt Flere

Burning ekstra kalorier er det andre halvdel av vekttap ligningen. Øvelsen vil også hjelpe deg å miste vekt ved å redusere angst, noe som vil slå av "stress munchies. " Her er fem tips for å få mer bevegelse i livet ditt:

. Hit vektene. Selv et par minutter av løft med 3-til 5-kilos hånd vekter vil bygge muskler fiber og hoppe-start stoffskiftet, hastigheten som du forbrenner kalorier.

to. Få en partner. Du er mer sannsynlig å trene konsekvent hvis du har en partner til å trene med. Har du ikke noen lokale? Mange nettsteder og fitness blogger vil gi kompis nytte, tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Tre. Arbeid trening i dagen. Hopp over Carpool til skolen og gå eller ri på sykkel i stedet. Gå rundt på kjøpesenteret med vennene dine istedenfor å sitte på food court. Volunteer å ta hunden ut for en ekstra tur hver kveld. Bare 100 ekstra kalorier brent per dag-om beløpet brent på en 20-minutters spasertur-vil oversette til en 10-kilos vekttap i løpet av et år.

fire. Få utenfor. Hvis du tilbringer tid ute, er det mer sannsynlig å være aktiv. Raker løv, kaste en softball, ta en spasertur eller fugletitting kommer til å brenne mer kalorier enn å sitte på sofaen.

5. Gå og snakke. La oss si at du bruker en time på telefonen hver dag. Hvis du forplikte seg til å gå mens du snakker-selv på en rimelig 2 miles per time-you'll brenne en ekstra 225 kalorier hver dag. Det er mer enn 20 kg. per år.

Making Change Stick

Nøkkelen til å gjøre noen endringer i din diett eller trening, er å gjøre det gradvis. I stedet for å bestemme seg for å gjennomføre alle de forslagene ovenfor umiddelbart, start med bare en eller to. Deretter legger en annen hver uke eller så før du er godt på vei til helse og fitness.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------