Stilling: helse > røyking >

hvordan å identifisere barnet utslett

  Spedbarn kan utvikle en rekke hudirritasjoner og utslett --- alt fra vanlige bleie utslett til skabb. Disse kan starte med en spot, så spredt over babyens bunn. Det er viktig å vite når du skal ringe legen, når søke salve og da bare la huden alene
en.
Undersøk babyens hud tilstand. Legg merke til noen misfarging, støt eller annen overflate avvik.
To.
Se etter hevet flekker av skjellet, tykk rød hud eller lesjoner som kan utvikle seg hvor som helst, men oppstår ofte i hodebunnen eller armer og ben. Dette kan være psoriasis, en inflammatorisk sykdom som noen ganger rammer barn. Barnet kan også oppleve pitting på neglene.
Tre.
Gjenkjenn bleie utslett. Hvis barnet har en rød irritasjon i hennes bleieområdet med kvise-lignende prikker dette er trolig bleie utslett. Dette kan også være ledsaget av lukten av urin. Holde området så tørt og rent som mulig og med en sikker aktuell krem kan hjelpe en bleie utslett.
fire.
Legg merke til om barnet ditt har en tørr, flassete hodebunn. Dette er sannsynligvis en ufarlig tilstand som kalles vugge cap. Hodet kan også ha flekker av crusty hud eller skalaer stede, men være trygg på at mens det kan se dårlig, det vanligvis forsvinner opp på egen hånd.
Fem.
Se etter en lys rød utslett i bleieområdet. Dette kan være en soppinfeksjon i stedet for en enkelt bleie utslett. Hvis babyens bleie utslett ikke responderer på normal behandling (holde området tørt, utsette området til luft, ved hjelp av rent vann for å rengjøre baby, søker aktuelle kremer for bleie utslett) sin utslett kan faktisk være en soppinfeksjon. Dette vil kreve en resept topikal krem fra legen din.
6.
Ta kontakt med barnelege eller en hudlege pediatrisk at utslettet vedvarer i flere dager eller eller forårsaker smerte til babyen. En lege kan fortelle deg om behandlingen er nødvendig og kan foreskrive en aktuell krem.

Tips og advarsler


 • Oppsøk lege hvis barnet har utslett er vedvarende og /eller ser ut til å forårsake smerte. De fleste hud utslett på babyer er ufarlig og vil forsvinne med tiden.
 • Ikke påfør en aktuell krem til utslett mindre pakken sier det er trygt for babyer.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------