Stilling: helse > røyking >

menopause hjelp for menn

   Mann overgangsalderen er ofte oversett. Du kan finne mye hype og informasjon i media om kvinner går gjennom overgangsalder, men menn er ofte igjen glemt. Mann overgangsalderen er også referert til som "andropause. " Ufrivillig viser til den naturlige nedgangen av en manns testosteronnivå. Som med kvinner og menopause, ikke alle menn går igjennom andropause

informasjon om hva som finner sted i menn

For menn, hormon nivåer har en tendens til topp rundt 15 år til 18 år. En gang i løpet deres midten av 20-årene, vil hormonnivåene begynner å sakte falle. Normalt vil disse nivåene holde seg på et sunt nivå. Noen menn vil se testosteron nivåer betydelig fall innen de fyller 40 år. Ved de fyller 50, vil omtrent halvparten av menn opplever en betydelig reduksjon i testosteron nivåer. Dette kan resultere i noen ubehagelige plager for mange menn.

Forstå Ufrivillig

Det første trinnet i behandlingen av andropause er å forstå at det er ikke nødvendigvis det samme som overgangsalderen. Noen symptomer kan være lik for kvinner opplever menopause, men symptomene kan være mindre intense. Vanlige menopause symptomer er hetetokter, nattesvette, tretthet, muskel-og leddsmerter og leddverk. Menn vil også lider av emosjonelle symptomer som humørsvingninger, irritabilitet, depresjon og slapphet. Mange menn vil også ha problemer med sex, det vanligste er en redusert sexlyst. Omtrent 80 prosent av menn vil oppleve dette.

Behandlingsmuligheter

Dessverre er det mange menn ikke søker hjelp for andropause. Mange av dem føler seg ukomfortable diskutere slike spørsmål. Mange leger (og menn) har ikke tatt andropause alvor i det siste. Tegn på andropause kan være vanskelig å diagnostisere. Den viktigste behandlingen for Ufrivillig barnløshet er testosteronbehandling, eller TRT. TRT fungerer ikke alltid effektivt å bekjempe en redusert sexlyst. Det er viktig hvis du er en mann går gjennom andropause til å forstå hva som skjer med kroppen din og til å søke behandling. Symptomer bør diskuteres med legen din og en fornuftig behandling plan bør settes på plass.
Den viktigste nøkkelen til mannlige overgangsalder behandlingen er å huske at hva du skal gjennom er normal. Det er ingenting å være flau over, og skal rettes umiddelbart. Mange av symptomene forbundet med mannlige overgangsalderen kan behandles med TRT og andre behandlinger.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------