Stilling: helse > røyking >

nikotin enheter for å hjelpe å slutte å røyke

   Røyking er en vanskelig vane å bryte. Det er seks forskjellige nikotin enheter til å hjelpe deg å slutte å røyke, og de kan finnes i stoff butikker og på nettet

Patch

Den nikotin patch er den vanligste typen stop-smoking bistand. Du trenger ikke en resept for lappene, men utgiftene er høyere enn andre metoder. Plasteret bæres på armen og etter hvert patch er ferdig, flytter du til en annen lapp med en svakere nikotin nivå, til du er ned til den siste uken, og forhåpentligvis røykfri.

Gum

Chew nikotin tyggegummi når du har lyst til å ha en sigarett. Det leverer nikotin direkte til blodet, lettelser cravings. Selv om det ikke hjelper noen røykere, har den en egen bivirkninger, inkludert potensial til å forårsake misdannelser hos fosteret.

Pastill

Nikotin romber brukes til å lette behovet for nikotin. Den "Commit" pastill løses opp i munnen. Du starter med den sterkeste pastill den første uken, og erstatte den neste uken med neste dose, fortsetter til du er på den laveste dosen.

inhalatoren

Noen mennesker røyker som vane fordi de trenger noe å gjøre med hendene. Den nikotin inhalator gir deg en liten hit av nikotin og fungerer som en sigarett. Det finnes forskjellige styrker av inhalers, som vil hjelpe personen slutte å røyke. Noen selskaper vil tilby ikke-nikotin patroner for inhalatoren å holde hendene opptatt selv etter at du sluttet å røyke.

Nesespray

Nesespray er effektiv for noen mennesker, men hvis du har sinus problemer og et sterkt røyke vane, kan den nesespray ikke fungerer. Denne sprayen er for lett røykere som trenger litt hjelp til å slutte å røyke. Den spray er inhalert gjennom nesen og sender nikotin til kroppen, lindre behovet for en sigarett.

Resept

Varenicline (Chantix) og Bupropion (Zyban) kan være foreskrevet av legen din til å hjelpe deg å slutte å røyke . Chantix kan gjøre deg kvalme og veldig humørsyk. Du kan røyke mens du tar det fordi det gjør du føler deg syk og legg ut dine sigarett. Zyban virker på en lignende måte, men du starter med en sterk dose den første uken og neste uke dosen er redusert.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------