Stilling: helse > røyking >

regler for bruk av solsenger

   Etter felles sikkerhetsregler kan beskytte deg mot brannsår og andre uheldige konsekvenser ved bruk av solsenger og hjelpe deg å bygge en base brunfarge enkelt, mens beskytte deg mot ultrafiolett (UV) stråling. Ultrafiolette stråler er produsert av en Solseng å simulere sollys, uten riktig beskyttelse, kan denne eksponeringen føre til synstap, grå stær, hudkreft eller hornhinnen solbrenthet

Warning

Sjekk din medisiner før soling. Noen inneholder advarsler om at de vil få huden din til å være overfølsomme for sollys og brenne med mindre soleksponering enn det normalt ville; forskjellige mennesker kan ha forskjellige reaksjoner. De fleste salonger kan tilby deg en liste over medikamenter som gir fotosensitivitet. Hvis medisinen er ikke på listen sin, sjekke Internett eller ringe legen din for å sørge for at det er OK å tan.

Time Frame

Når du begynner tanning, starte med å bygge en base brunfarge. Dette innebærer seks til åtte Soling, hver innen 24 til 48 timer etter den siste. Hver økt bør begynne langsomt med et par minutter, øker som din økter fortsette så lenge huden ikke brenner eller har en reaksjon. Hver salong har solsenger som har et maksimalt antall minutter du kan tan, du får det samme brunfarge i en annen tid. Ved hjelp av 15-minutters senger, starte med seks minutter på den første økten. Hvis senger er 20 minutters senger, starter med sju eller åtte minutter for den første økten. Hvis du føler deg som om du brent på den første økten, vent et par dager før neste økt. Ikke øke minutter før huden blir vant til garving på det nivået.

Øyevern

Beskytt øynene. De er ikke vant til høye nivåer av UV-stråler. Over tid, kan ditt syn avta dersom riktig beskyttelse ikke er brukt. Siden øyelokkene ikke tan eller gir god nok UV-beskyttelse for garving sengen, er det viktig å bruke briller. De fleste salonger gi briller, men du også kan kjøpe dem for rundt $ 5 a pair.

Sanitation

Vanligvis når du tan, er kroppen din utsettes uten klær til Solseng. Pass på at du forstår din salong politikk på å gjøre hver seng sanitæranlegg. Vurder rengjøring sengen selv å sørge for at du er trygg og beskyttet.

Lotions

For å holde huden fuktig og beskyttet, vurdere å bruke tanning lotion. Hvis du har er veldig rettferdig, må du kanskje bruke en fuktighetskrem med et lavt nivå av Sun Protection Factor, som måler mengden av UV-stråler for over tid å føre en solbrenthet i forhold til tiden det ville ta å brenne hvis du var ikke bruke produktet. Start med en fuktighetskrem som inneholder solfaktor 5. Noen tanning lotion inneholder også bronzers som vil forbedre utseendet til brunfargen din. Hvis du har en dypere hudfarge, prøve å bruke en bronsing lotion for ekstra glød.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------