Stilling: helse > røyking >

resveratrol vs grapeseed

   Selv resveratrol og druekjerneolje er begge funnet i druer, er den påståtte fordelene med hver og en forskjellig fra de andre. Resveratrol er en nonflavonoid finnes i huden av druer, mens druekjerneolje er funnet i sentrum av den røde drue. Alternativ og komplementær medisin antyder bruker for optimal helse for hver av disse ernæringsmessige /kosttilskudd

Basics

Resveratrol er et sammensatt finnes ikke bare i drue skins, men også i peanøtter, blåbær, morbær, tyttebær, eukalyptus, japanske knotweed og gran, i henhold til Mayo Clinic og Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Maten kilden for drue frø er den røde drue. Grape-seed kosttilskudd er også kjent som drue-frø olje, drue-frø ekstrakt og Muskat.

Fordeler

Den polyfenoliske sammensatte resveratrol er spesielt kjent for sine hjerte-beskyttende fordeler, spesielt fordel og forebygge koronarsykdom. Andre påståtte bruk er forebygging av aterosklerose og kreft og reduksjon av generell inflammasjon.

Grape seed, særlig i form av drue-frø ekstrakt og drue-frø olje, har blitt brukt for å helbrede sår, behandling av brannskader, som avføringsmiddel og som syrenøytraliserende. Andre påståtte bruk er forebygging av aterosklerose og kreft, og reduksjon av høyt kolesterol nivåer.

Hensyn

Den studier publisert til august 2009 om både resveratrol og druekjerneolje er stort sett resultatene av forskning gjort på dyr. Men små, foreløpig menneskelige forsøk med drue-seed ekstrakt har vist et potensial for å senke LDL ("dårlig") kolesterol nivåer og økende total antioksidantaktivitet, i henhold til Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Expert Insight

The Memorial Sloan-Kettering Cancer Center anbefaler at "kvinner med østrogen reseptor-positive kreft bør unngå resveratrol. "

Både resveratrol og druekjerneolje kan påvirke blodfortynnende medisiner som Coumadin.

Av disse grunner, og andre mulige legemiddel-urt interaksjoner, er det viktig å informere helsevesenet leverandør av alle ernæringsmessige /kosttilskudd du tar.

Bruker

Grape seed, i sine ulike former, brukes i alternativ medisin, er som resveratrol. tradisjonell medisin er i stand til å omfavne verken supplement til vitenskapelig forskning er i stand til å bevise, ikke bare fordelene av disse kosttilskudd, men også eventuelle negative effekter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------