Stilling: helse > røyking >

testosteron krem vs injeksjon

   For den mannlige som lider av testosteronmangel, er det flere alternativer for behandling. Det ene er et depotplaster som er slitt for enten 12 eller 24 timer. Et annet er bruken av en testosteron gel eller krem som brukes på huden hver dag. Det er også en bi-ukentlig injeksjon av testosteron tilgjengelig

Hva er Testosterone?

Testosteron er et hormon laget av kroppen til en voksen mann. Det er ansvarlig for og bidrar til å opprettholde seksuell funksjon og seksuell stasjonen, muskelstyrke og masse, bein styrke, energi og humør. Som en mann aldre, er det normalt at testiklene til å produsere et lavere nivå av testosteron, men lavt testosteronnivå, spesielt i yngre menn kan være usunn. Hvis venstre ubehandlet, lave nivåer av testosteron kan føre til tap av muskelmasse og redusert bein styrke.

Fordeler av testosteron Cream

Hvis en person ikke liker nåler eller ikke har tid til å besøke et legekontor for en bi-månedlig injeksjon av testosteron, og testosteron krem kan være svaret. Kremen er en vannbasert krem som brukes på overarmene og begge sider av brystkasse gang daglig, og tørker i nærheten av ett minutt. Mer konsekvent nivåer av testosteron tilgjengelig hormon er merket med bruk av kremen.

Ulemper av testosteron Cream

Kremen kan bli rotete, og kan farge klær hvis det ikke er La tørke grundig. Kremen bør ikke til enhver tid ved håndtering av små barn eller kvinner, spesielt en kvinne som er gravid eller prøver å bli gravid, som skade på fosteret kan forekomme. Det anbefales også at produktet brukes på samme tid hver dag, noe som kan være et problem for pasienter som jobber roterende skift på jobb, eller som reiser mye. Dessuten kan testosteron kremer på markedet være ganske dyrt.

Fordeler med testosteron injeksjoner

Testosterone injeksjoner gis normalt hver to til tre uker. De er administreres intramuskulært i baken. Denne dosen planen tillater pasienten å gå til legen for injeksjon, og så bare glemme det før tiden for en annen. Det er den mest kostnadseffektive måten å behandle lavt testosteronnivå.

Ulemper med testosteron injeksjoner

For mange mennesker rettssaken om å få en injeksjon er en veldig smertefull, bokstavelig talt. Medisinen injiseres er veldig tykk og krever en stor kanyle for administrasjon, noe som betyr injeksjonsstedet, kan være ganske smertefullt i noen timer eller dager etter injeksjonen har funnet sted. Som med alt annet som trekker inn i huden, er det alltid en risiko for infeksjon ved injeksjonsstedet. Også med injeksjoner, testosteronnivå toppen ganske raskt deretter begynne å falle om fire dager etter administrasjon, og kan bli ganske lavt igjen før neste injeksjon skal gis.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------