Stilling: helse > røyking >

homøopatiske bronkitt midler for barn

   Bronkitt er en betennelse i bronkiene, forårsaket av bakterier fra halsen eller en influensa eller kaldt infeksjon. Som bronkitt fører til at bronkiene til å hovne opp, bygger opp slim, kan føre til kraftige brystet lunger og hoste. Det er mange homøopatiske bronkitt rettsmidler for barna at du kan utføre og administrere hjemme for å lindre barnets bronkitt symptomer

homøopatiske midler

De beste naturlige behandling for bronkitt i barna er en økning i væsker. Vann er alltid best for hydrering, men du kan også tilby re-hydration væske eller is chips. Væsker hjelp tynt slim, noe som gjør det lettere å hoste opp, og kan også lindre sår hals. Væsker vil også hindre dehydrering. Prøv å oppmuntre barnet til å drikke minst fire åtte unse glass væske daglig, mens behandlet henne for bronkitt.

Utstyrer du barnerommet med en vaporizer kan også gi avlastning for bronkitt forhold. For optimale resultater, starte fordamper minst 30 minutter før barnet går til sengs. Legg eukalyptus og lavendel oljer til fordamper vannet for en beroligende duft som ytterligere fremmer lindring av bronkitt. Prøv propping barnets hode opp på natten ved å legge ekstra puter eller heve hodet på sengen hennes for å hjelpe puste.

Lindres barnets bronkitt med kylling suppe, som leger nå mener fremmer helbredelse ved å fjerne slim sekreter bedre enn andre væsker. En te består av en te kopp full av vann, et par teskjeer sitronsaft og minst én teskje honning vil også berolige barnets bronkitt symptomer og er også tenkt å løsne lunger. Barn som opplever smerte fra hoste og brystet congestion kan også ha nytte av å bruke en varmeputen på brystet mens de slapper av. Varmen kan også fremme løsner brystet lunger også.

Når du bør oppsøke lege

Homeopatiske bronkitt rettsmidler for barn er kanskje ikke den beste situasjonen for deg og barnet hvis barnet opplever alvorlige komplikasjoner. Selv om bronkitt forsvinner vanligvis i løpet av minst to uker, i visse tilfeller bronkitt i barna som ikke behandles av lege kan utvikle seg til lungebetennelse. Barn som lider av bronkitt bør oppsøke lege umiddelbart hvis de har problemer med å puste, tungpustethet, har feber på 103 grader eller høyere, synes coloring å være blå som lepper og /eller tungen og ser unormalt sløv.

Selv om det er mange urte homeopathic bronkitt rettsmidler tilgjengelig på naturlig mat butikker og oppskrift concoctions tilgjengelig på nettet, bør foreldrene alltid søke råd hos sine barns barnelege før administrering av noen form for alternativ medisin eller urte-løsning til sine barn .
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------