Stilling: helse > røyking >

hvordan du gjør termografi

  Termografi er en prosedyre ansatt for å bestemme og måle mengden av termisk energi til stede i et objekt. Den bruker kameraer som måler infrarød stråling som viser variasjoner i temperatur som fargerike mønstre. Tolkningen av disse mønstrene blir så brukt til å diagnostisere mange sykdommer som brystkreft for forebygging og tidlig oppdagelse og derfor umiddelbar behandling. Hvis den kombineres med amming selv-eksamener, ultralyd og mammografi, fullfører termografi en brystkreft påvisning system som er omfattende og pålitelig. . Tidlig påvisning av brystkreft ved hjelp av termografi står for 95 prosent suksessrate i kur og utvinning, og dermed behovet for enhver kvinne å sette seg med prosedyren

Du trenger:
Kopier av tidligere biopsier, ultralydundersøkelser og mammograms.


en.
Bring kopier av tidligere testresultater (for eksempel biopsier, ultrasounds og mammograms). Ikke nøl med å kontakte lege eller klinikk for mer informasjon.
To.
Følg pre-eksamen instruksjonene før selve testen. Først aldri utsette brystet og brystet områder til solen i lang tid 5 dager før eksamen. En dag før eksamen, unngår barbering eller plukker hår rundt brystet, bryster og underarmer og unngå å ha noen form for fysisk eller strålebehandling rundt overkroppen området. Kontroller også at brystene ikke er fysisk stimulert 24 timer før. Bruk ikke kremer, pulver, sminke, deodoranter og kremer på brystene på den dagen termografi vil bli gjennomført. Fire timer før eksamen, unngå trening, varm drikke og smertestillende medikamenter. Til slutt, ikke sykepleier et barn, eller ta et bad mindre enn en time før termografi.
Tre.
Ankom på klinikken ca 10 minutter før din avtale tid. Fyll ut et medisinsk historie form, samt andre nødvendige skjemaer, slik som de som gjelder brystkreft historie, samtykkeerklæring og utlevering form. Den termografi Teknikeren vil da gjennomgå prosedyren med deg.
Fire.
I eksamenslokalet, fjerne klær fra livet og opp. Sitte og slappe av i ca 15 minutter, slik at kroppen kan nå en stabil temperatur.
fem.
Berør ikke kroppen fra livet og oppover, særlig de områder av brystet eller brystet.
6.
Pass på at overarmene holdes borte fra ditt bryst.
7.
Tie tilbake noen lange hår som henger under nivået av skuldrene.
8.

Unngå å flytte og bo avslappet slik at du ikke vil svette for å opprettholde jevn temperatur i huden. Den kontrollerte temperaturen i eksamenslokalet vil også hjelpe deg å opprettholde normal kroppstemperatur. Grunnen til dette er at kameraet skal brukes er svært følsom for temperatur og varme fra andre deler av kroppen kan påvirke bildene. Den termografi prosedyre, som består av en serie på fem bilder tatt i forskjellige vinkler, vil ta rundt 5 til 15 minutter.

Tips og advarsler


 • En baseline termogram er anbefales først ved 20 år, deretter hvert 3. år til 30 år og deretter årlig.
 • Hvis du har termografi for første gang, er det tilrådelig å ha to eksamener 3 måneder fra hverandre og årlig etter det.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------