Stilling: helse > røyking >

matvarer som fungerer som et slimløsende

   Det er flere matvarer som er både effektive som expectorants og deilig å spise. Mat som medisin er vanligvis trygt og uten bivirkninger, men du bør alltid sjekke med legen din før du bruker en alternativ behandling, spesielt for små barn

Peppermynte

Peppermynte inneholder mentol, som tynner slim. Peppermynte te er et relativt trygt utarbeidelsen av denne naturlige slimløsende, men forsiktighet må tas i bruk av peppermynteolje, som aldri skal svelges, og kan irritere huden.

Lakris

Lakris kan lette en rekke luftveiene plager: alt fra allergi til tuberkulose. Lakris er en demulcent, noe som betyr at den strøk og beroliger, og den inneholder glycyrrhizin, som fremmer utskillelsen av slim og kan bidra til å rydde tyknet membraner.

Red Clover

Rødkløver er en slimløsende som har vært brukt tradisjonelt til behandle pusteproblemer, som for eksempel kikhoste hos barn. Det er fylt med vitaminer, mineraler og isoflavoner og har flere mulige forberedelser, blant annet som te, tinktur eller pulverisert form.

Onion

Medlemmer av løk familien har vært respektert og brukt medicinally siden antikken som expectorants, muligens på grunn av eteriske oljer og svovelforbindelser de inneholder. Onion er en anti-inflammatorisk og har blitt brukt til å bekjempe bronkial infeksjoner.

Pepperrot

Armoracia Rusticana er det latinske navnet for pepperrot, mest kjent for amerikanerne som et krydder eller saus. Fersk pepperrot root er den mest nyttige formen, men det kan også brukes som te eller infusjon å behandle luftveiene problemer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------