Stilling: helse > røyking >

testosteron behandlinger for ungdommelig hud

   Testosteron er et hormon som produseres i kjønnsorganene til både menn og kvinner, men det har forskjellige funksjoner i hver. For menn, har det avgjørende betydning for sædproduksjonen. Det hjelper også med muskelmasse og styrke, røde blodlegemer, sperm produksjon og sexlysten. Hos kvinner, kan den konvertere østrogen og bidrar til å øke styrken

Hva er Testosteron Therapy?

Testosteron er tilgjengelig som en erstatning terapi for menn eller kvinner i overgangsalderen. Dette syntetiske medisiner er tilgjengelig i pilleform, injeksjon form, gel form og i patch form. Plasteret form kan være den mest praktiske og enkel å bruke. En lapp brukes på huden gir en kontinuerlig absorpsjon og levering av testosteron i blodet. En gel er også tilgjengelig. Denne gel er tilgjengelig i individuelle pakker, eller en pumpe. Du søker i gel en gang om dagen og det er absorbert direkte inn i huden din. Det er antatt at lappen eller gel kan være bedre for deg, som p-piller form kan forårsake leverskader.

Hva er fordelene?

Testosterone som en del av en anti-aging behandling, fordeler huden fordi det hjelper å holde huden frisk og yngre utseende. Når du er ung, kan for mye testosteron føre til overdreven oljeproduksjon fører til akne. Som du alder, kan huden bli tørr og tynn, men med testosteron kan du hjelpe fukte det. I å regulere testosteron, har det vist seg å gjøre huden opptil 48 prosent tykkere, suppler og blankere enn kvinner som ikke bruker hormoner.

Sammen med sunnere hud, kan du ha et løft i minne og et løft av energi, og med en generell følelse av velvære. Testosteron terapi har også blitt brukt til å behandle enkelte medisinske tilstander, slik som brystkreft og uregelmessige menstruasjoner hos kvinner.

Side Effects

Dessverre er det noen negative bivirkninger ved å være klar over. Med for mye testosteron, kan kvinner utvikler maskuline egenskaper. Med disse bivirkningene, bør du spørre legen din om behovet for denne behandlingen.

Mulige bivirkninger omfatter utvikling av hårtap, brystforstørrelse og hos menn begrenset sperm produksjon og stimulering av dagens prostata kreft celler.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------