Stilling: helse > røyking >

Posey gangart belte instruksjoner

   Posey gangart belter er laget for å hjelpe ambulate pasienter i en rekke scenarier, som gåing, overføring fra stol til seng eller vice versa. De fleste gangart belter er ca 2-inches bred og formet som en tradisjonell belte, med enten en spenne eller borrelås system. Profesjonell helsepersonell bruke et ganglag belte for å øke sikkerheten og stabiliteten ved overføring eller når du går, eller for å forebygge fall for pasienter eller skader i omsorgsperson

Du trenger:. .
Glukosemåling kit
varmt vann og såpe.
2X2 gasbind eller vev.

Riktig bruk

Center beltet rundt pasientens midje, spenne ligger på forsiden. La det være nok plass til en hånd til komfortabelt tak i beltet når du overfører med en en-eller to-person transfer. Bevegelser belter bør ikke være løs nok til å ri opp til brystet eller være så stramt at du ikke kan gled i hånden for å gripe den. Når du går en pasient, bør ganglag beltet han holdt i ryggen, slik at hvis en pasient mister sin balanse, kan omsorgsperson hindre pasienten fra å falle.

Én person løfteteknikk

Juster tilpasning av gangart beltet til den enkelte blir overført eller ambulated. Fest spennen eller borrelås, slik at beltet ligger flatt og ikke er vridd. For en en-person overføringen, må pleieren stå foran pasienten, ta tak i beltet på hver side av midjen, og bruke riktig løfteteknikk, overføre pasienten fra seng til stol eller vice versa.

To-person Løfte Technique

For en to-person løft, fest ganglag belte rundt livet, og har nok plass til alle disse personene å sette inn den åpne hånden mellom beltet og pasienten. Facing pasienten, bør hver omsorgsperson tak i beltet med hånden nærmest pasienten og løft sammen i en jevn, uniform bevegelse å stå pasienten fra en sittende posisjon og deretter overføre fra en sittende posisjon på sengen og inn i en rullestol, eller vice versa.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------