Stilling: helse > røyking >

hvor du skal gå for gratis helseforsikring

   Et økende antall familier i USA ikke har råd eller tilgang helsetjenester. Som svar på denne situasjonen, har en rekke organisasjoner utviklet programmer for å bringe kostnadsfrie helsetjenester til USA

Remote Area Medical Volunteer Corps (RAM)

RAM ble dannet i 1985 for å gi nødvendig visjon, tannhelse og helsetjenester til avsidesliggende områder av USA. Denne organisasjonen er et privat finansiert frivillig gruppe av medisinske fagfolk som organiserer medisinske "turer" til steder over hele landet. Denne gruppen har anerkjent behovet for medisinske tjenester i urbane områder. Som svar på økende antall familier uten helseforsikring dekning, har RAM begynt å gi gratis helsetjenester i større byområder.

Føderalt Sponsored Helse Klinikker

Den amerikanske regjeringen midler helsehjelp klinikker rundt om i landet til å gi medisinsk tjenester for enkeltpersoner og familier som har behov for disse tjenestene. Disse klinikkene er utformet slik at du betaler bare hva du har råd. Disse klinikker tilbyr følgende tjenester:. Godt helsevesen checkups, svangerskapskontroll, vaksinasjoner for barn, tannpleie, reseptbelagte stoffet, psykisk helsevern og rus rådgivning

Kansas City Gratis Health Care Clinic

Independent klinikker er åpne rundt om i landet for å gi sårt tiltrengt avlastning i helsetjenesten. Kansas City er bare ett eksempel på by-baserte frie klinikker. Dette helse tjenesten klinikken ble etablert i 1971 for å gi omsorg for personer som ikke har råd eller tilgang til helseforsikring. Denne klinikken, og lignende by-baserte helsestasjonene gi grunnleggende helsetjenester uten kostnad. For å sjekke om gratis helsestasjon tjenester i din by, kan du kontakte din lokale helsevesenet byrå.

Ingen Cost Community Clinics

Free samfunnet klinikker er også med på det amerikanske helsevesenet korstog. Disse klinikker er bemannet av frivillige leger på mange fagområder. En av de største gratis samfunnet klinikker i landet er det Chicago-baserte Community Health Clinic. Dette klinikk gir minst 20. 000 helsevesenet besøk i året for byen Chicago og omkringliggende forsteder. Ring din by helsemyndigheter eller sykehus for informasjon om lokale uten pristillegg samfunnet klinikker.

Gratis County Helse klinikker

County helseklinikker er tilgjengelig for å gi gratis eller rimelige helsetjenester muligheter for enkeltpersoner og familier som trenger helsetjenester. The County of Los Angeles er bare ett eksempel på fylke helsetilbudet. Fylke programmer er regnet som noen av de mest fleksible lave eller ingen kostnader helsetjenester alternativer for enkeltpersoner og familier. Kontakt din lokale fylkeskommunale helsetjenesten avdeling for å se hvilke tjenester som er tilgjengelige for deg og din familie.

Medicare og Medicaid

No-kost og /eller rimelige helsetjenester alternativer er tilgjengelig gjennom den amerikanske regjeringen. Enkeltpersoner må tilfredsstille forhåndsbestemte lav inntekt til å kvalifisere seg for disse programmene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------