Stilling: helse > røyking >

hvordan å behandle Poison Ivy med vann

  Det finnes ingen kur for å lindre den allergiske reaksjonen til Poison Ivy, men ved hjelp av denne enkle hjem behandlingen, kan du lindre kløende bivirkning av Poison Ivy i timevis

Du trenger:. .
Vann
Rubbing alkohol.
Såpe.
Dersom berørte områdene er alvorlig du trenger legehjelp.
.


en.
Slukke OMRÅDET med kaldt vann innen 5 minutter FORURENSNING.
fleste informasjonen at rent kaldt vann fortrinnsvis fra en slange i løpet av de første fem minuttene av eksponering vil nøytralisere planteolje. Bruk av litt vann kan faktisk bidra til å spre oljen rundt. Bruk av varmt vann eller såpe på dette punktet vil ikke være nyttig heller. Varmt vann porene åpne for huden din og dermed gjøre huden mer mottakelig for oljen. Såpen kan også tjene til å spre oljen.
To.
ETTER dousing, SCRUB området med såpe og vann tre ganger.
Tre.

Når Poison Ivy utslettet viser OG Kløe STARTER, GJELDER det varmeste vannet AT DU KAN STÅ TIL utslett.
Det kan ta flere dager før utslett skal vises. Når den gjør, vil den begynne å klø. For å lindre disse symptomene, fordype de berørte områdene i det varmeste vannet du kan tåle. Cellene av dere huden butikken histamin som er hva som forårsaker din "klør. " Heat frigjør histamin fra cellene og det tar cellen ytterligere 8 timer å fylle det er forsyning. Så, når du fordype det berørte området med varmt vann, vil du oppleve en intens kløe som raskt avtar og gir deg stor lettelse i ca 8 timer.
Hvis du opplever en mer alvorlig reaksjon, så kontakt lege oppmerksomhet!

Tips og advarsler


 • Oljen fra Poison Ivy kan spres veldig lett hvis ikke nøytralisert. Hvis den er tilstede på klær, sko, turutstyr, kjæledyr, eller til og med på de døde Poison Ivy planten, kan det spre seg til huden din. Det er viktig å slukke eventuelle mistenkte bærere av olje med en slange, spesielt før du tar den inn i huset ditt. Etter den første dousing av vann, ta litt rensevæske og vask disse elementene med det som en ekstra tiltak.
 • Varmt vann kan hjelpe deg til å føle en intens lettelse av giften eføy utslett, men pass på å ikke BURN SELV. En brenne kan gjøre området mer mottakelig for smitte.
 • Lær å identifisere Poison Ivy. Husk, blader av tre, la dem være.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------