Stilling: helse > røyking >

hvordan du oppretter konstruktive sovemiljø

  Sleep, ah, å sove. Søvn er en av de mest under rangerte men utrolig viktig ting vi kan gjøre for vår helse, vekst, og personlig velvære. Mens noen med søvnløshet vet at søvn er ikke garantert det er ting vi kan gjøre for å forbedre oddsen
en.
Clean Your Room.
Endre ark regelmessig. Det kan gå uten å si, men rent sengetøy gjøre en stor forskjell for sovekomfort. Det hjelper også å endre ark sesongmessig. Bomull er flott for sommer og børstet flanell for vinteren. Holde et rom rent bidrar til å minimere allergener samt skape et fredelig miljø.
To.
Hold rommet Dark.
Studier har vist at "lys forurensning "forstyrrer fordelene av kvalitet søvn. Holde rommet så mørkt som mulig. Priser blendende persienner selges til meget rimelige priser gjennom Home Depot og Lowes. Priser darkening gardiner er også nyttig. Lukk dører til bad og prøve å blokkere Smalls lys fra klokker og alarmer.
tre.
Start en Bedtime Rutine.
Dette er vanskeligere enn det høres ut. Prøv å gå til sengs på samme tid hver kveld. Kroppen begynner å bli vant til rutinen og begynne å slå ned en gang en rutine er startet. Det er generelt ikke anbefalt å trene for nær leggetid heller.
Fire.
Hold rommet Klar av Scents.
Mens noen mennesker liker røkelse eller andre frangrance ark spray, kan det hindre søvnkvalitet. Folk som er senstive til allergi kan finne det vanskeligere å sove med tung parfyme eller dvelende luktene.
fem.
Bruk en Noise Machine.
Dette er valgfritt. Noen sverger til dem. Hvis du har litt ekstra penger, er det verdt å gi et forsøk.
6.
Gå på do før sengetid.
Holde et glass eller flaske vann ved sengen er også en god idé.
7.
Hold tempature litt kjøligere om natten.
Dette har en dobbel fordeler. Det sparer strøm kostnader, men også oppmuntrer til mer fredelige sove.
8.
Stretch før sengetid.
Prøv det, vil du legge merke fordelene med en gang. Det er bra for deg, avslappende og minsker liklihood av muskelkramper under søvn

Tips og advarsler


 • Hvis du har kroniske søvnproblemer over disk hjelpemidler er solgt til oppmuntre til en god natts søvn. Selv om ikke det første alternativet, har dette vist seg for noen.
 • Sex kan også bidra til å øke evnen til å sove
 • Sleep eksperter har uttalt at å drikke for mye alkohol før sove forstyrrer god søvn
 • Hvis du mangel på søvn er påvirker din evne til å fungere, kan du snakke med legen din om din søvn bekymringer. Det kan være medisinske årsaker som forstyrrer din evne til å sove.
 • Mange byer tilbyr søvn klinikker og studier
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------