Stilling: helse > røyking >

hvordan kan jeg senke min puls?

   Det er mange måter å senke pulsen. Det første trinnet er å finne ut hvorfor du har høy puls. Hjertefrekvensen er antall hjerteslag per minutt. Det kan være for fort eller for sakte. Takykardi er en hvilepuls på mer enn 100 slag per minutt. I hvile, slår gjennomsnittlig voksen hjertet 60 til 100 slag per minutt. Din hvilepuls kan øke med alderen og er vanligvis lavere i fysisk aktiv og passer folk

Årsaker til Rapid Heart Beat

En rask hjerterytme blir noen ganger kalt takykardi, som betyr de elektriske impulsene i hjertet ditt blir forstyrret. Dette kan oppstå av mange grunner, for eksempel:
• Skade av hjertesykdom
• Medfødte hjertefeil
• Høyt blodtrykk
# x2022; Røyking
• Overdreven alkoholbruk
• Overdreven koffein forbruk
• Stoffmisbruk
• overaktiv skjoldbruskkjertel

De fleste av disse forholdene er forebygges eller behandles.

Livsstil endringer

Det er enkle endringer du kan gjøre som kan bidra til å redusere hjertefrekvensen. Først bør du ha et riktig kosthold. Et hjerte sunt kosthold inkluderer frukt, grønnsaker og helkorn, begrenser fett. Med riktig kosthold, kan du også holde kolesterolet under kontroll, noe som kan føre til ytterligere hjerteproblemer. For det andre, drikker alkohol og koffeinholdige drikker kun i moderate mengder. Disse stoffene kan gjøre deg dehydrert og er generelt usunn.

Neste, ikke røyke eller bruke narkotiske stoffer. Hvis du er overvektig, kan du gå ned i vekt. Fedme er en vanlig årsak til økt hjertefrekvens. Din kropp er nødvendig mye vanskeligere å utføre vanlige aktiviteter. En regelmessig mosjon rutine jobber for å holde pulsen lav.

Lempe Stress

Stress er en adaptiv respons. Når du opplever stress, begynner adrenalinet jobbe overtid. Hjertefrekvensen øker, kan du ha hjertebank, svetting og økt blodtrykk. Til å finne ditt stress utløser, kan det være mulig å lindre stress forårsaker situasjoner eller lære teknikker for å håndtere situasjoner med letthet. Den Stress Eraser er et verktøy du kan bruke som overvåker din pust og hjelper deg til å slappe av, og dermed bremse pulsen.

Andre behandlinger

Hvis pulsen holder seg høy, kan det hende du må ta medisiner. En slik medisinering er en blodet tynnere. I tillegg, hvis din tilstand er alvorlig, kan det hende du trenger en injeksjon eller elektrisk støt. Dette kan brukes i en umiddelbar respons på pulsen slår for fort eller mangler beats.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------