Stilling: helse > røyking >

hvordan stoppe fødsel-kontroll bivirkninger

   P-piller ofte resultere i en rekke bivirkninger. Selv om noen av disse bivirkningene er mer prøver enn andre, er den beste tingen å gjøre for å finne lindring for symptomer eller vurdere en alternativ metode
en.
En vanlig bivirkning av mange p-piller er kvalme. Selv om denne ubehagelige følelsen følger mange piller, det generelt forekommer bare i begynnelsen uker med å ta visse piller. For å behandle kvalme, prøv rettsmidler lik de som brukes for graviditet-indusert kvalme: Spis et måltid en time eller så før du tar den daglige pillen, i tilfelle du har en reaksjon på grunn av en tom mage. Du kan også holde kjeks i nærheten, og spis dem hvis kvalme oppstår. Hvis ingen av disse forslagene verkene, vurdere en prevensjonsmetode som ikke er i pilleform, som en spiral, patch eller NuvaRing.
To.
Annen vanlig symptom på prevensjon er vektøkning. Løse dette ved kosthold og mosjon. Snakk med legen din for å lære om et annet merke av p-piller, eller annen prevensjon metoden, kan være mer hensiktsmessig for deg.
Tre.
Når jeg prøver ut et nytt prevensjonsmiddel, kroppen kan ofte ha spot-blødning som følge av tilpasning til den nye hormoner i systemet sitt. Fordi dette er en naturlig bivirkning, kan det være vanskelig å automatisk stoppe småblødninger. Prøv ut ulike p-piller for å finne en de kan fungere godt med kroppen din og ikke forårsake småblødninger i det hele tatt. Hvis alle piller forårsake småblødninger, holde på pillen og ta det på samme tid hver dag. Dette vil kutte ned på spotting i det lange løp.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------