Stilling: helse > røyking >

hvordan stoppe hikke lett i 10-15 sekunder

  Hikke er svært irriterende, og kan være flaut hvis du er rundt andre folk! Det er så mange måter at folk prøver å bli kvitt hikke, men jeg har bare kommet over en metode som blir kvitt dem hver gang, for ikke å nevne at det er den enkleste måten at jeg har funnet uten å måtte rote rundt for peanøttsmør, få noen til å skremme deg, stå på hodet, etc

trenger Du:!. .
hikke eller en venn med hikke


en

OK, så du har hikke. Kan du tror de vil være borte innen 10-15 sekunder på å følge disse instruksjonene? Plasser en finger like over hver øyebryn, til omtrent midtpunktet av hver øyebryn. Det enkleste er å bruke pekefingeren og neste finger på en hånd (gjør en "fred" eller "to" tegn).
To.
Press fast med begge fingrene på samme tid. Du må trykke ganske hardt, legger mye press bare på disse to plassene. Ikke vondt selv, men du trenger å bruke litt press. Noen mennesker har til å få noen andre til å gjøre dette for dem for at den skal fungere.
Tre.
Fortsett å trykke i 10-15 sekunder og slipp. Dette bør ta seg av hikke. Hvis den ikke gjør det, prøv det igjen. For de fleste av dem jeg kjenner som bruker denne metoden, blir det kvitt hikke etter første forsøk! De sier alle at det er den enkleste og mest pålitelige metoden for de-hiccuping at de noen gang har prøvd!

Tips og advarsler


 • Noen mennesker synes at det fungerer bedre å trykke mot endene av bryn (rett over nesen) i stedet for over midten av bryn.
 • Ikke trykk så hardt at du skader deg selv! Vær spesielt forsiktig når du bruker denne metoden på barn.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------