Stilling: helse > røyking >

kremer for å bli kvitt gynecomastia

   Gynecomastia er en tilstand karakterisert ved en unormal utvidelse av brystvevet hos menn. Ofte forårsaket av ujevnheter i hormonnivåer, nemlig mellom testosteron og østrogen, et raffinert til markert hevelse i brystet utvikler seg over en periode. For noen menn, kan dette føre til en viss brystet ømhet og til og med smerte. Selv om behandling er ikke nødvendig for denne tilstanden, fordi det ikke utgjør noen reell helserisiko, mange menn søker behandling for å rette opp utseende sitt bryst

Du trenger:.
Duft-free såpe.
Peeling skrubb.
Fuktighetskrem.
Skin toner.
Solkrem, SPF 30 eller høyere.
Over disken akne medisinering.

Testosteron Cream

En type produkt som synes å være stadig mer populært i behandlingen av gynecomastia er testosteron kremer. Siden kroppen kan være mangelfull i testosteron, kremer som inneholder denne spesielle hormonet kan bidra til å balansere ut hormonelle nivåer av kroppen din. For noen menn, kan daglig aktuelle anvendelser av testosteron gå en lang vei å faktisk redusere størrelsen på brystvev, så snakk med legen din om å bruke denne typen produkter for behandling av din tilstand. Se etter en testosteron konsentrasjon nivå på mellom 2 prosent og 5 prosent for best resultat.

å bruke kremen, bare gjelde mellom 1 og 2 g til magen, brystet, skuldre, armer eller pungen. Egentlig er det scrotum den ideelle beliggenheten, som absorpsjon av testosteron er større innenfor dette området av kroppen. Varierer imidlertid mye med konsentrasjonen av testosteron og bruksområdet, så sørg for å følge instruksjonene på pakken før du bruker produktet. Når anvendt, anbefales det at du lar området tørke før påkledning. Du ønsker å gi lotion nok tid til å absorbere inn i huden, er det noen få minutter alt det virkelig tar til tørk. Men, vil du kanskje vurdere å bruke denne kremen om kvelden, da morgenen kan være et rush for noen mennesker. Over tid, bør du begynne å merke en endring i størrelsen av bryst vev.

Follow-Up

Som du bruker noen form for testosteron krem for å behandle gynecomastia, sørg for å ha jevnlige kontroller med legen din å bedre overvåke helsen din. Leger bør være i stand til å måle nivået av testosteron i blodet. Selv om du er ute etter å øke mengden av dette hormonet i systemet ditt, du fortsatt vil ha den i løpet av et normalt, sunt rekkevidde. Ikke gjør dette kan føre til alvorlige bivirkninger, som høyt blodtrykk, depresjon, angst og prostata problemer. Det kan også føre til at du opplever hodepine, svimmelhet, dårlig fordøyelse og hudirritasjon (nemlig i området av programmet).

Når du bruker en gel, unngå å bruke til pungen så det kan irritere huden på dette området av kroppen. I denne situasjonen, holde seg til armer, skuldre, bryst eller magen.

Andre behandlinger

Hvis testosteron krem unnlater å gi noen betydelige resultater, snakk med legen din om andre former for behandling. Tamoxifen og raloksifen er to av de mest vanlige. Selv om disse medikamentene ofte brukes i behandling av kreft, har menn sett en avtagende i størrelsen på brystene med bruk av disse stoffene.

Den eneste andre metode for behandling av gynecomastia er kirurgi, slik som mastektomi og fettsuging. I disse kirurgiske prosedyrer, er bryst vev eller bryst fett fjernet fra kroppen. Dette kan ofte redusere størrelsen på brystene, noe som åpner for et mer naturlig utseende.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------