Stilling: helse > røyking >

ulike behandlinger av alkoholisme

   Alkoholisme er en sykdom preget av overforbruk av brennevin. Alkoholikere begjærer alkohol, trenger den å fungere normalt, og kan ikke stoppe å drikke når de begynner. Alkoholisme kan forstyrre mellommenneskelige relasjoner, familieliv og den rusavhengige karriere. Tilbaketrekning symptomer som oppstår når du prøver å slutte å drikke gjør det vanskelig å slutte. Forskjellige behandlinger for alkoholisme kan hjelpe lider bekjempe sykdommen og gi dem verktøy som trengs for å holde seg edru

Treatment Centers

Residential behandlingstilbud tilbyr tjenester for 30 til 90 dager, som gir intensiv rådgivning under tilsyn av lisensierte stab av medisinsk og mental helse fagfolk. Disse anleggene gir ofte fortsatte polikliniske tjenester når pasienter blir sluppet å sørge for at de ikke falle tilbake til dårlige vaner. Utvinne alkoholikere kan velge poliklinisk programmer i stedet for å bli bosatt i en alkohol behandling sentrum. Polikliniske behandlinger bestå av møtet på minst 3 dager i uken for 2 til 4 timer. Polikliniske behandlinger kan være planlagt rundt jobb og skole.

12-Step Program

tolv-trinn program, som Anonyme Alkoholikere, behandle alkoholisme ved å gi guider for å hjelpe medlemmene forbli edru. Hvert steg gjør alkoholikere ansiktet deres avhengighet og reparere relasjoner brutt av alkoholmisbruk. Personer som lider av alkoholisme må være villig til å være ærlig med seg selv for 12-trinn programmer til å fungere, og må ikke lage unnskyldninger for å bli alkoholikere. En nøkkel til suksess for disse programmene arbeider med sponsorer. En sponsor er en tidligere alkoholiker som har opprettholdt nøkternhet, og guider nye medlemmer i deres reise mot utvinning. Sponsorer er tilgjengelig 24 timer i døgnet, de er en telefonsamtale unna når trangen til å drikke oppstår

medisiner

utvinne alkoholikere kan ta medisiner som behandler alkoholisme. . Ifølge American Academy of Family Physicians, US Food and Drug Administration godkjenner disulfiram, naltrexon og acamprosate som behandling for alkoholisme. Disulfiram, en oral medisin som brukes i mer enn 40 år, reduserer antall drikking dager, men kliniske studier indikerer at denne medisinen ikke forbedret tilbakefall hos alkoholikere. Den muntlige anti-craving stoffet naltrekson virker ved å blokkere reseptorer som forårsaker cravings for alkohol, øke en persons sjanser til å avstå fra alkohol. Denne medisinen fungerer godt i kombinasjon med 12-trinns program eller annen støtte. Acamprosate øker avholdenhet priser og reduserer tilfeller av tilbakefall. Femten studier indikerer at denne medisinen, sammen med andre behandlinger, minsker tilbakefall. Snakk med helsepersonell om behandlingstilbud som involverer medisinering.

Counseling

Snakker med en mental helse profesjonell hjelper utvinne alkoholikere forstå grunnen til at de begynte å drikke og identifisere situasjoner som utløser behovet for alkohol. Terapeuter tilby verktøy som trengs for å motstå fristelsen til å drikke i sosiale settinger, eller når du har en stressende dag. Familievernet arbeider med mennesker som lider av alkoholisme og deres familiemedlemmer, hjelpe dem reparere skader på familie dynamikk som følge av drikking. Rådgivere også hjelpe kjære av alkoholikere håndtere følelsene de har utviklet om deres familiemedlems drikking problem. Rådgiving består av par rådgivning og foreldre-og-familievernet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------